Ρονάλντο: Το «Φαινόμενο» παντρεύτηκε την 33χρονη κούκλα σύντροφό του

Είναι ο τρίτος γάμος για τον Βραζιλιάνο «μάγο» της μπάλας

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο και η Σελίνα Λοκς. Το «Φαινόμενο», όπως είναι το ψευδώνυμό του και το μοντέλο παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα, και συγκεκριμένα σε ένα μικρό χωριό στα νοτιοδυτικά του νησιού, κοντά στο σημείο όπου ο θρύλος του ποδοσφαίρου έχει σπίτι.

Ίμπιζα: Ο Ρονάλντο - «Φαινόμενο» παντρεύτηκε την 33χρονη σύζυγο του

«Ήρθε για να παντρευτεί στην Ίμπιζα γιατί του αρέσει το νησί και είναι σημαντικό γι' αυτόν», είπε εκπρόσωπος του γαμπρού στα τοπικά ΜΜΕ.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο λευκό slip νυφικό με λεπτές τιράντες, Τα μαλλιά τις είχαν ένα ελαφρύ σπάσιμο, το μακιγιάζ της σε φυσικό τόνους και κρατούσε ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα.

Ο Ρονάλντο επέλεξε ένα λευκό κοστούμι και δε σταματούσε να χαμογελά δίπλα στο 33χρονο μοντέλο. Η Σελίνα, η οποία ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρώην επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ πριν από επτά χρόνια, δημοσίευσε στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη μέρα στα social media.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

Το μοντέλο και ο 47χρονος σύζυγός της έγραψαν στο Instagram: «Σήμερα συγκεντρώσαμε τις οικογένειές μας για μια στενή θρησκευτική γιορτή και έτσι σηματοδοτήσαμε την αρχή μιας εβδομάδας πολλών εορτασμών».

Οι νεόνυμφοι σχεδιάζουν ένα πάρτι για 400 καλεσμένους την Παρασκευή στο σπίτι του Ρονάλντο στο Cala Jondal.

Για τον Βραζιλιάνο «μάγο» της μπάλας είναι ο 3ος γάμος. Ο Ρονάλντο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ρόναλντ, 23 ετών, με την πρώτη του σύζυγο Μιλέν, και τις κόρες τους Μαρία Σοφία, 14 ετών, και Μαρία Άλις, 12 ετών, με τη δεύτερη σύζυγό του Μαρία. Αποκάλυψε ότι έκανε βαζεκτομή (χ ειρουργική επέμβαση για στείρωση των ανδρών), αφού επιβεβαιώθηκε ότι είναι ο πατέρας του 17χρονου Alexander, μετά από μια σύντομη σχέση με τη σερβιτόρα Μικέλε Ουμέζου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top