Μιμή Ντενίση: «Δεν είμαστε καλοί πολίτες οι Έλληνες»

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή, την καριέρα και την επικαιρότητα

Δείτε όσα είπε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο υποδέχτηκε η Μιμή Ντενίση την κάμερα της εκπομπής Ελένη

Μιμή Ντενίση: Η selfie με την αδερφή της, Σοφία, ανήμερα της γιορτής της

«Οποιοσδήποτε έρχεται στον Θεολόγο θέλει να μείνει παραπάνω από μια μέρα. Ο Θεολόγος είναι το μέρος που γράφω, εδώ έχω γράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου. Το χόμπι μου που το λατρεύω, είναι η κηπουρική. Όλοι οι φίλοι μου έχουν περάσει από τον Θεολόγο», είπε αρχικά. 

Η Σμύρνη μου αγαπημένη της Μιμής Ντενίση θα προβληθεί και στο Netflix

Η Σμύρνη μου αγαπημένη της Μιμής Ντενίση θα προβληθεί και στο Netflix

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο Θεολόγος ήταν το χωριό της Αλίκης (σ.σ. Βουγιουκλάκη) και μετά, έγινε και δικό της. «Πολύς κόσμος νομίζει ότι ήρθα εξαιτίας της Αλίκης. Ο μπαμπάς μου που ήταν στρατηγός διάλεξε τον Θεολόγο ως καλοκαιρινό οικισμό για τους στρατιωτικούς. Έχει σπίτι εδώ η Μαρινέλλα, είχε ο Βοσκόπουλος κι έχει κι η Λίτσα Πατέρα», εξήγησε. 

Μιμή Ντενίση: «Η κόρη μου είχε βιώσει bullying»

Μίλησε επίσης, για τις καταστροφές που έπληξαν τη χώρα τις τελευταίες ημέρες. «Για μένα είναι τραγικό που η χώρα αυτή δεν έχει καταφέρει να φτιάξει υποδομές. Τα έχω και με τους πολίτες, δεν είμαστε καλοί πολίτες οι Έλληνες», τόνισε. 

Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα σε θεατρική πρεμιέρα

Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αναφορικά με την κόρη της, Μαριτίνα, είπε: «Με τη Μαριτίνα είμαι αληθινά δεμένη, συζητάμε τα προσωπικά μας, είμαστε φίλες, αλλά είμαι και η μαμά της. Η Μαριτίνα λέει ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς». 

Μαριτίνα Ντενίση: Φανερά αδυνατισμένη φωτογραφίζεται με τη μαμά της

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τους άντρες, ανέφερε: «Το έφερε έτσι η ζωή μου που βρέθηκε η καριέρα μου να γιγαντωθεί κι η προσωπική μου ζωή να μην έχει την ίδια τύχη. Προφανώς, οι άντρες με πλησίασαν, επειδή είμαι η Μιμή Ντενίση, αλλά δεν το πήρα είδηση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top