«Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου πήγε το πρώτο μου σενάριο σε κανάλι»

Όσα αποκάλυψε γνωστός σεναριογράφος για την πορεία του στην τηλεόραση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης φέρουν την υπογραφή του, όπως οι σειρές Δυο Ξένοι, Ντόλτσε Βίτα, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Πάτερ Ημών, Η Τούρτα της Μαμάς κ.ά. 

Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας»

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρήγα που το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, όπου μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας και του σεναρίου, ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που τον στήριξαν

Απο τη δεκαετία του '90, οι σειρές του Αλέξανδρου Ρήγα «σκίζουν» στους πίνακες τηλεθέασης

Απο τη δεκαετία του '90, οι σειρές του Αλέξανδρου Ρήγα «σκίζουν» στους πίνακες τηλεθέασης

«Όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της τηλεόρασης, είχα βοήθεια από τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου που αν δεν ήταν εκείνη, μπορεί να έκανα κι άλλη δουλειά όπως φιλόλογος. Ήταν εκείνη που πήγε ένα σενάριο μου σε ιδιωτικό κανάλι. Το καλό και το κακό το χρωστάμε στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου», εξομολογήθηκε αρχικά. Θυμίζουμε, ότι το πρώτο σενάριο που υπέγραψε ο δημιουργός ήταν η σειρά Η Ελίζα κι οι άλλοι στο Mega, με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα ηθοποιό

Γνωστός ηθοποιός για Αλέξανδρο Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο να συνεργαστώ;»

«Τη γνώρισα από τον Βλάσση Μπονάτσο σε μια παράσταση το 1991. Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος. Του έλεγα ότι γράφω και μου είπε να μου τη γνωρίσει γιατί θα της άρεσε αυτό που κάνει. Της άρεσε. Τα χρωστάω όλα στη Μίρκα και τον Κώστα Σπυρόπουλο. Μου έδωσαν χέρι κι ο Κώστας πολύ μεγάλη βοήθεια όταν βγήκα από τη σχολή. Τότε μου φάνηκαν όλα εύκολα και θεωρούσα ότι ήμουν πολύ σπουδαίος και πώς άργησαν και να με ανακαλύψουν», συμπλήρωσε.

Η φιλία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Ρήγα μετράει πολλά, πολλά χρόνια!

Η φιλία της Μίρκας Παπακωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Ρήγα μετράει πολλά, πολλά χρόνια! Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Αλέξανδρος Ρήγας συνέχισε λέγοντας πως παλιά είχε αλαζονεία επειδή του φαινόντουσαν όλα πολύ εύκολα: «Τότε μου φάνηκαν όλα εύκολα και θεωρούσα ότι ήμουν πολύ σπουδαίος και πώς άργησαν και να με ανακαλύψουν. Το πλήρωσα γιατί η αλαζονεία είναι μια επιταγή που πάντα θα την κρατάνε κάποιοι άνθρωποι. Θεωρούσα ότι ήμουν ό,τι σπουδαιότερο έχει γεννήσει η σκηνή. Είχα πολλές απαιτήσεις κι οικονομικές απαιτήσεις. Ήμουν ζόρικο παιδί. Έφαγα το “ξύλο” μου και συνήλθα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top