Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε κατάχρηση εξουσίας»

Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία τους στο Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Δείτε όσα είπε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη! παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα, όπου μίλησε για την υιοθεσία της, τη μεγάλη απώλεια της ζωής της αλλά και το σίριαλ Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη»

«Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δε σε γέννησα, σε διάλεξα”. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε», είπε αρχικά η ηθοποιός. Μιλώντας στη συνέχεια για την απώλεια της αδερφής της, δήλωσε πως είναι ένα γεγονός που ακόμη διαχειρίζεται: «Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου».

Η Χρύσα Ρώπα δε μασάει τα λόγια της στις συνεντεύξεις της

Η Χρύσα Ρώπα δε μασάει τα λόγια της στις συνεντεύξεις της

Σε ό,τι αφορά στον γάμο, δήλωσε πως δεν έχει ξανασκεφτεί να το κάνει. «Όταν παντρεύτηκα (σ.σ. υπήρξε παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα), κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μία βιτρίνα», είπε.

Kόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά των Ρήγα - Αποστόλου, Η Τούρτα της Μαμάς, δήλωσε περήφανη για τα κείμενα των δημιουργών της. Ωστόσο η σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα δεν ήταν πάντα καλή, αφού το 2000 σηκώθηκε κι έφυγε από την κωμική σειρά του Mega, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;, με αποτέλεσμα αυτή να μην ολοκληρωθεί ποτέ

Εδώ και χρόνια, οι σχέσεις της Χρύσας Ρώπα και του Αλέξανδρου Ρήγα έχουν αποκατασταθεί

Εδώ και χρόνια, οι σχέσεις της Χρύσας Ρώπα και του Αλέξανδρου Ρήγα έχουν αποκατασταθεί /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ξέσπασε η Ρώπα: «Ο Ρήγας με είπε βρωμ…νο και έφυγα από τη σειρά»!

«Δεν υπήρξε διαμάχη. Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου Ρήγα πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου. Οφείλω να πω ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές. Για μένα δεν ήταν ποτέ αποδεκτή», αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top