Βραχάλη: «Περιμένω το πρώτο μου παιδί. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα»

Η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Βραχάλη, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Χριστίνα Βραχάλη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

 

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες που έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση εκείνη να μην είχε σχολιάσει κάτι, αλλά να που ήρθε και αυτή η στιγμή.

Η αθλητικογράφος του Open, αν και έχει χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά το κοριτσάκι της.

Βραχάλη: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η μέλλουσα μαμά επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, γράφοντας τις σκέψεις της στο blog που έχει στο αθλητικό site Sportal.gr.

«Τον Φεβρουάριο του 2023, μετά τη δολοφονική ενέργεια στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νέων παιδιών, ήμουν ίσως στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια… Με δάκρυα στα μάτια, και με έναν κόμπο στο στομάχι είχα γράψει με μεγάλη δυσκολία ένα κείμενο στο blog μου. Μεταξύ άλλων έλεγε: “Δεν έχω δικά μου παιδιά. Και κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω μεγάλη «ανακούφιση. Λέω ευτυχώς… Ψιθυρίζω χρόνια μέσα μου. «Μα, που να σε φέρω να ζήσεις, παιδί μου; Σε ποια χώρα; Σε ποια κοινωνία; Πώς θα σε προστατέψω, κόρη μου; Πώς θα σε προφυλάξω, γιε μου;”», έγραψε η αθλητικογράφος.

Και συνέχισε: «Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Την κόρη μου. Τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα. Σκοτάδι βλέπω παντού… Αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι πως κάθε φορά που γεννιέται ένα παιδί, ξαναγεννιέται όλος ο κόσμος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top