Χριστίνα Βραχάλη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Η αθλητικογράφος ανυπομονεί να γίνει μανούλα

Τρισευτυχισμένη είναι η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

βραχαλη

Η αθλητικογράφος του Open σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife”, παρόλο που έχει πλέον χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού που πρόκειται να φέρει στον κόσμο, υποδέχτηκε με συγκίνηση και χαρά την αναπάντεχη είδηση της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει μανούλα.

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο πρώην σύντροφός της αποφάσισαν από κοινού να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους, καθώς εκείνος δε σχετίζεται με τα media και τη showbiz. Οι δυο τους μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, ωστόσο διατηρούν άριστη επικοινωνία και είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα, πως ο χωρισμός τους ήταν συναινετικός και βελούδινος, ενώ για τα ευχάριστα γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι από το περιβάλλον της Χριστίνας Βραχάλη, όπως οι γονείς της και η αδελφή της.

Το φύλο του μωρού

Εφόσον πέρασε πια ο πέμπτος μήνας κύησης, οι μέλλοντες γονείς γνωρίζουν και το φύλο του μωρού τους. Η Χριστίνα Βραχάλη περιμένει τον ερχόμενο Δεκέμβριο τη μικρή της πριγκίπισσα που αναμένεται να της αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top