Αθηνά Οικονομάκου: Το φιλί και οι ευχές στον μοναδικό της Φίλιππο Μιχόπουλο

Η αφιέρωση της ηθοποιού για τα γενέθλια του συζύγου της

Οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι στη Σαντορίνη, εκεί όπου ο σύζυγος της ηθοποιού δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει μπαμπά και γιο αγκαλιά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η ηθοποιός – επιχειρηματίας ολοκλήρωσε για την ώρα τα γυρίσματα της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» στην οποία θα τη δούμε τη νέα τηλεοπτική σειρά και επέστρεψε ανέμελη πλέον στην αγκαλιά της οικογένειάς της.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της στην Πάρο!

Η ίδια δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ενώ έκανε και μια ξεχωριστή ανάρτηση για τον άνδρα της ζωής της.Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει τα γενέθλιά του κι εκείνη θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε στην αγκαλιά του να του δίνει ένα φιλί. «Να τα εκατοστήσεις μωρό μου! Είσαι υπέροχος και σπάνιος! Ο μοναδικός μου», έγραψε και συνόδευσε το post της με μία κόκκινη καρδιά.

Οικονομάκου: Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι. Δεν είναι όλα ρόδινα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να στεριώσει ένας γάμος απάντησε: «Θέλει πάρα πολλή δουλειά μεταξύ του ζευγαριού. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα. Θέλει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, προσπάθεια, πείσμα, να μην τα παρατάς και να επιμένεις να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να συγχωρεί ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα. Υπάρχει τρόπος πάντως να στεριώσει ένας γάμος, ανεξάρτητα με το αν μια μητέρα είναι συνέχεια στο σπίτι ή δουλεύει αρκετά. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον άνθρωπό μας πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top