Οικονομάκου: Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι. Δεν είναι όλα ρόδινα

«Όλα θέλουν θυσίες σε αυτή τη ζωή»

Η Αθηνά Οικονομάκου τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη σειρά «Ο πρώτος από εμάς».

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφίζει μπαμπά και γιο αγκαλιά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Για την ώρα συνδυάζει διακοπές και εργασία, αφού συχνά βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και στη συνέχεια επιστρέφει στην οικογένειά της, στη Σαντορίνη.

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της στην Πάρο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Πολλοί είναι λοιπόν εκείνοι που αναρωτιούνται πώς γίνεται να τα προλαβαίνει όλα και μητέρα δυο παιδιών και σύζυγος αλλά και ηθοποιός της πρώτης γραμμής. «Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Το κάνω με την καρδιά μου και νιώθω υπέροχα για αυτό και δεν βαρυγκωμάω. Υπάρχουν πολλές δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Πολύωρα γυρίσματα, να γυρνάω σπίτι μου πολύ αργά, να πρέπει να κοιμηθώ και την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γύρισμα, να μην προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου ξύπνια. Αλλά με αυτή τη δουλειά γεμίζω ψυχικά και περνάω πολύ καλά. Όλα άλλωστε θέλουν θυσίες σε αυτή τη ζωή», είπε σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν τα κάνω όλα σωστά και τέλεια, όπως θα ήθελα»

Όσο για ποια συμβουλή θα έδινε στις γυναίκες για το πώς μπορεί ένας γάμος να στεριώσει πρόσθεσε: «Θέλει πάρα πολλή δουλειά μεταξύ του ζευγαριού. Δεν είναι εύκολο να κρατηθεί ένα σπίτι στις μέρες που ζούμε σήμερα. Θέλει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, προσπάθεια, πείσμα, να μην τα παρατάς και να επιμένεις να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Πρέπει να συγχωρεί ο ένας τον άλλον σε πολλά πράγματα. Υπάρχει τρόπος πάντως να στεριώσει ένας γάμος, ανεξάρτητα με το αν μια μητέρα είναι συνέχεια στο σπίτι ή δουλεύει αρκετά. Πρέπει να βλέπουμε τα θετικά στον άνθρωπό μας πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top