Eλένη Φιλίνη: «Αυτοί οι συνάδελφοι έβγαζαν κακίες για εμάς»

«Δεν έχει πει ο κόσμος για τις βιντεοταινίες αλλά συνάδελφοι» δήλωσε

Στην προκατάληψη που υπάρχει για τους ηθοποιούς που έπαιξαν σε βιντεοταινίες, αναφέρθηκε η Ελένη Φιλίνη.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο «Κορίτσια για τσίμπημα», «Εδώ και τώρα αγγούρια», «Μέδουσα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» και άλλες ταινίες ανέφερε πως δεν είναι ο κόσμος εκείνος που κατέκρινε όσους έπαιξαν σε βιντεοταινίες αλλά άλλοι συνάδελφοι που ζήλευαν.

Η Ελένη Φιλίνη είχε συμμετάσχει σε πολλές βιντεοταινίες 

Η Ελένη Φιλίνη είχε συμμετάσχει σε πολλές βιντεοταινίες 

Ελένη Φιλίνη: Αποκάλυψε τον λόγο που κρύβει την ηλικία της

«Δεν έχει πει ο κόσμος κάτι τέτοιο. Έχουν βάλει στο «στόμα» του κόσμου πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί. Ο κόσμος επέλεγε να μας δει. Όταν τότε οι ταινίες – γιατί δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση – υπήρχαν μόνο στο videoclub, ο κόσμος επέλεγε να σε δει, έπαιρνε τη βιντεοταινία. Κάποιοι από τον χώρο μας, οι «δήθεν», που δεν πουλάγανε και δεν τους φωνάζανε, αυτοί βγάλανε κακίες για εμάς που παίζαμε» δήλωσε η ηθοποιός στην εφημερίδα «On Time» και πρόσθεσε:

«Να ξέρουμε την πραγματικότητα. Ο κόσμος ποτέ δεν είπε τέτοιο πράγμα. Ο κόσμος έχει ένα αλάθητο ένστικτο και βλέπει τι γίνεται αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Και να μιλήσει, ποιος θα τον ακούσει, όταν είναι όλα ελεγχόμενα στην κοινωνία που ζούμε; Ο κόσμος τότε επέλεγε να δει τον τάδε ή την τάδε ηθοποιό, τώρα η τηλεόραση σού επιβάλλει».

Η Ελένη Φιλίνη δήλωσε επίσης πως δεν έχει μετανιώσει για καμία δουλειά που έχει κάνει καθώς έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς αλλά και σκηνοθέτες.

«Πάντα ήθελα να έχω δίπλα μου καλούς συμπρωταγωνιστές, καλό σκηνοθέτη και μου το έλεγαν οι παραγωγοί, γιατί εγώ θα έπαιρνα διπλά και τριπλά λεφτά αν έκανα εκπτώσεις. Όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει για τις βιντεοκασέτες είναι αστεία. Θυμάμαι, όταν ήμουν στη δραματική σχολή, ακόμα και οι συμμαθητές μου κατηγορούσαν τις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, τον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο. Τώρα βλέπω ότι δικαιώνεται η δεκαετία του ’80. Μας κατηγόρησαν οι ίδιοι που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν σε όλο αυτό»,  αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top