Ελένη Φιλίνη: Αποκάλυψε τον λόγο που κρύβει την ηλικία της

Η συμβουλή που της έδωσε ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Δείτε όσα είπε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Τις δεκαετίες του '80 και του '90 υπήρξε μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, κάτι που ισχύει ακόμα και σήμερα!

Ο λόγος για την Ελένη Φιλίνη που καλεσμένη στο Ζήσε Αλλιώς με τη Σοφία Αλιμπέρτη, μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο και τον λόγο που αποφεύγει να λέει την ηλικία της

Ελένη Φιλίνη: Η αποκάλυψη για τις χιλιάδες ευρώ που της χρωστάνε

«Σήμερα θα σας πούμε πως θα παγώσετε τον χρόνο χωρίς νυστέρι και για αυτό φωνάξαμε την Ελένη Φιλίνη. Ορίστε, να η απόδειξη. Ο χρόνος σταματάει στην Ελένη Φιλίνη. Είναι ένα πλάσμα που κανείς δεν ξέρει πόσο χρονών είναι, δεν το έχει πει ποτέ! Καλά κάνει, της βγάζω το καπέλο. Μπορεί να μαντεύουν, αλλά κανείς δεν ξέρει. Το κάνει αυτό, όχι γιατί δε θέλει να πει την ηλικία της. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει ηλικία», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη

H Ελένη Φιλίνη γνωρίζεται πολλά χρόνια με τη Σοφία Αλιμπέρτη

H Ελένη Φιλίνη γνωρίζεται πολλά χρόνια με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Στη συνέχει η ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που δε λέει την ηλικία της: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει κι ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: “Ελένη, μη λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δε θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ότι θέλει για σένα”.

Η Ελένη Φιλίνη έκανε πάρτι για τα γενέθλιά της – Ποια είναι η ηλικία της;

Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες», είπε η Ελένη Φιλίνη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top