«Μουρμούρα»: Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο της «Βουλίτσας»

«Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας»

Το συγκινητικό τραγούδι με το οποίο η «Βουλίτσα» αποχαιρέτησε τον «Μηνά» στη «Μουρμούρα»

H Ελένη Κοκκίδου, αποτελεί παρελθόν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η τηλεοπτική «Βουλίτσα», την οποία απολαμβάναμε επί 10 χρόνια, δε θα συμμετέχει στα επεισόδια της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν και το «τέλος» της έφερε δάκρυα στον «Μηνά».

Ελένη Κοκκίδου: «Δεν κουράστηκα, έκλεισε ο κύκλος της Μουρμούρας για εμένα»

Η «Βουλίτσα» πνίγηκε, καθώς έτρωγε ψαράκι σε γεύμα με τον αγαπημένο της σύζυγο και τον ξάδελφό του στο σπίτι του ζευγαριού. Η συζήτησή που είχαν οι τρεις τους πριν το μοιραίο περιστατικό, ήταν σχετικά με την αποτέφρωση και το πού θα ήθελε η Βουλίτσα να πεταχτούν οι δικές της στάχτες. «Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχαλα σε 100 μέρη», ήταν η ατάκα  του Μηνά, λίγο πριν «πνιγεί» η «Βουλίτσα».

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αυτό θα είναι το τέλος της «Βουλίτσας»

Η στιγμή που η «Βουλίτσα» πνίγηκε/ video Alpha

Τόσο ο «Μηνάς», όσο και ο ξάδελφός του νόμιζαν πως επρόκειτο για ένα ακόμα αστείο της… όμως δεν ήταν. «Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ τη Βούλα; Τώρα θα τη μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα, αλλά τώρα έχασες», έλεγε, πριν συνειδητοποιήσει ότι η σύζυγός του δε ζούσε. Με αυτόν τον τρόπο, η «Βουλίτσα» είπε αντίο στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.

Μουρμούρα: Η αντικαταστάτρια της «Βουλίτσας» κι οι αλλαγές στο σενάριο

Ο θάνατος της «Βουλίτσας» έφερε κοντά όλα τα ζευγάρια και τους πρωταγωνιστές της σειράς που έσπευσαν στο σπίτι του «Μηνά» για να του συλλυπηθούν. Το πένθος για τον «Μηνά» ήταν βαρύ: «H Βουλίτσα μου μαζί με όλα τα άλλα ήταν και το φιλαράκι μου», είπε, κρατώντας στα χέρια του την τεφροδόχο της. 

Η σκηνή με όλους τους πρωταγωνιστές στη σειρά στο σπίτι του «Μηνά» για τον θάνατο της «Βουλίτσας»/ video Alpha

H τελευταία σκηνή ήρθε να καταλαγιάσει τη λύπη. Ο «Μηνάς» επιστρέφει στο σπίτι, ντυμένος στα μαύρα. Ξαπλώνει μόνος στο άδειο του κρεβάτι και χαϊδεύει το μαξιλάρι της «Βουλίτσας» του. Εκείνη στα όνειρα του έρχεται να τον σκεπάσει, αφήνοντάς του ένα λουλούδι, ενώ παράλληλα ακούγεται η φωνή της να τραφουδά ένα συγκινητικό τραγούδι. 

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας» ήταν η κάρτα που έπαιξε αμέσως μετά, με το «αντίο» του Alpha στη «Βουλίτσα».

Το αντίο του Alpha στη «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας»

Το αντίο του Alpha στη «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας»

Μουρμούρα: Συγκίνηση στο Twitter για τον θάνατο της Βούλας

«Λύγισαν» οι τηλεθεατές στο τέλος της αγαπημένης τους Βουλίτσας και τα σχόλια έπεσαν βροχή στο twiiter για το συγκινητικό φινάλε.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top