Ιωάννης Απέργης: «Τώρα μπορώ κι έχω γεμάτο το ψυγείο της μητέρας μου»

Συγκινημένος στον αέρα της ΕΡΤ ο ταλαντούχος ηθοποιός

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ιωάννη Απέργη στην ΕΡΤ

Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε ο Ιωάννης Απέργης στον αέρα της εκπομπής Δύο στη Μία το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος απολαύσαμε στη σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει, παρακολουθώντας το αφιερωματικό βίντεο που του ετοίμασαν οι συντελεστές της εκπομπής για τις δυσκολίες που βίωσε με τη φτώχεια και τον ρατσισμό αφού ήρθε μετανάστης από την Αλβανία, θέλησε να εξομολογηθεί δύο λόγια για τη μητέρα του

Ιωάννης Απέργης: «Είμαι ένας Αλβανός με ελληνική συνείδηση»

«Τώρα που έβλεπα το βίντεο σκεφτόμουν ότι βλέπω κάποια σχόλια στα social media που έχω κι επειδή δεν απαντάω ποτέ -ούτε στα καλά ούτε στα κακά- το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πρωτίστως στα νέα παιδιά που έρχονται από Ισραήλ, Τουρκία, Ιρακ, Συρία: μην θεωρείται τον εαυτό σας ξεγραμμένο», ανέφερε αρχικά. 

Ο Ιωάννης Απέργης υποδύθηκε τον «Πόντικα» στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Ο Ιωάννης Απέργης υποδύθηκε τον «Πόντικα» στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

«Είμαστε όλοι από την ίδια πάστα και μια μέρα εύχομαι να δω κάποιον ξένο να κυβερνάει αυτήν τη χώρα και να την κάνει καλύτερη, όπως το έχουμε δει και σε άλλες χώρες. Θεωρείστε ότι μια μέρα μπορείτε να φτάσετε να είστε το τιμόνι της χώρας και μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Και φυσικά για τα Ελληνόπουλα: Αγαπήστε αυτή τη χώρα, είναι δικιά σας, είναι το DNA σας», συμπλήρωσε. 

«Η γυναίκα μου, μού άφησε το μωρό και γύρισε στη δουλειά... τη θαυμάζω»

«Συγκινήθηκα λίγο τώρα, γιατί σκεφτόμουν και τη μάνα μου… Τώρα κάθεται και με βλέπει στην τηλεόραση, οκ δεν παίζω στο Χόλιγουντ αλλά ήταν μια γυναίκα καθαρίστρια, δεν ήξερε τίποτα από αυτό. Και τώρα με καμαρώνει, μπορώ και της έχω το ψυγείο γεμάτο, τη βλέπω χαρούμενη να κυνηγάει τον γιο μου και να παίζουν στις πλατείες. Δε θέλω τίποτα άλλο!», εξομολογήθηκε συγκινημένος ο Ιωάννης Απέργης.

Ο Ιωάννης Απέργης δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στον «αέρα»

Ο Ιωάννης Απέργης δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στον «αέρα»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top