«Η γυναίκα μου, μού άφησε το μωρό και γύρισε στη δουλειά... τη θαυμάζω»

Σε ποιον ηθοποιό ανήκει αυτή η δήλωση;

O Ιωάννης Απέργης στη Super Κατερίνα

Ο Ιωάννης Απέργης έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο του «Πόντικα» στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα γλυκούλικο αρκουδάκι»

Ο ηθοποιός διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του και επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Γλυκός και ερωτευμένος μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη σύντροφό του, Κατερίνα, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης.

Δείτε ποιος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά


«Την επιτυχία την χρωστάω στη γυναίκα μου. Η γυναίκα κρατάει το σπίτι, είναι το αφεντικό στο σπίτι, τέλος. Την έχω πιάσει πολλές φορές να συγκινείται όταν βλέπει τον Πόντικα. Μου λέγανε κάποτε ότι η καριέρα γίνεται μόνο αν είσαι ελεύθερος. Όχι, η καριέρα γίνεται και με δουλειά και με γυναίκα και με γονείς και με όλα αν το θέλεις. Και οι γυναίκες γίνεται να είναι και μητέρες και να έχουν και πορεία μεγάλη και καριέρα», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η γυναίκα μου είναι δίπλα μου και με βοηθάει. Είναι δίπλα μου, είναι σημαντικό. Είμαστε μαζί από το 2020, αλλά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι τεσσάρων μηνών και εργάζεται. Η γυναίκα μου, μού άφησε το μωρό και γύρισε στη δουλειά... τη θαυμάζω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top