Χριστίνα Σούζη: «Άναψα λαμπάδα, θεωρώ ότι είχα Άγιο»

«Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε»

Την περασμένη Τετάρτη (7/6), η Χριστίνα Σούζη είχε ένα τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Συγκεκριμένα,  το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, αναποδογύρισε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε ανάποδα στο οδόστρωμα.

Βασίλης Κωνσταντίνου: Περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο της Χριστίνας Σούζη


Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε για δυο ημέρες, και τώρα πλέον αναρρώνει στο σπίτι της. «Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή 9/6 το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Happy Day».

Τι είπε η Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο ατύχημα που είχε

«Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε. Δε θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Τη φόραγα την ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα. Το σοκ το μεγάλο αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλον άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από την μούρη μου. Δε θέλω να επεκταθώ άλλο, να μην συμβεί σε κανέναν αυτό. Δεν μπορώ ακόμα να βγω στην τηλεόραση, γιατί πρέπει πρώτα να βγάλω τα ράμματα, τα οποία θα βγάλω την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμα και μετά από αυτό όμως θα πρέπει να φοράω μακιγιάζ γιατί τα σημάδια θα φαίνονται. Οδήγησα ήδη γιατί μου έδωσαν ένα αυτοκίνητο μέχρι να δω τι θα κάνω. Έχω ανάψει και την λαμπάδα μου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ», πρόσθεσε η Χριστίνα Σούζη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top