Βασίλης Κωνσταντίνου: Περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο της Χριστίνας Σούζη

Την απεγκλώβισε αιμόφυρτη από το όχημά της - Δεν την αναγνώρισε στην αρχή

Το απόγευμα της Τετάρτης το αυτοκίνητο της Χριστίνα Σούζη αναποδογύρισε στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας με την ίδια να βγαίνει ζωντανή από θαύμα.

Χριστίνα Σούζη: Τροχαίo ατύχημα για τη γνωστή μετεωρολόγο

Σύμφωνα με πληροφορίες στον απεγκλωβισμό της συνέβαλε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, που βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου με το ΙΧ του. 

Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ο ίδιος συγκλονίζει περιγράφοντας σήμερα το πρωί στην κάμερα του Breakfast@Star τη στιγμή που απεγκλώβισε μαζί με άλλον έναν κύριο αιμόφυρτη τη γνωστή μετεωρολόγο από το αναποδογυρισμένο όχημά της. Λόγω του τραυματισμού της στο πρόσωπο στην αρχή δεν την είχε αναγνωρίσει.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου της Χριστίνας Σούζη - Όσα δήλωσε στην κάμερα του Breakfast@Star 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου της Χριστίνας Σούζη - Όσα δήλωσε στην κάμερα του Breakfast@Star 

«Έσπαγαν τζάμια. Είδα ένα κεφάλι, έτρεχαν αίματα. Άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, καθώς ακολουθούσα τη ροή των αυτοκινήτων. Ξαφνικά βλέπω να περνάει από δίπλα μου ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε τις ρόδες στον ουρανό και τη σκεπή, όταν σταμάτησε, στην άσφαλτο. Τραβάω το χειρόφρενο, ανοίγω την πόρτα και πλησιάζω το αυτοκίνητο».

«Είδα ένα κεφάλι μέσα από το τζάμι. Έτρεχαν αίματα κάποια στιγμή είδα ότι ήταν γυναίκα, πήγα να της πιάσω τον ώμο και της είπα "Ηρεμήστε, θα σας βγάλω". Όταν την ακούμπησα στον ώμο, μου είπε πως πονάει. Την κοίταξα, έτρεχε πολύ αίμα από το πρόσωπό της. Αναγκάστηκα να την πιάσω με τα δυο μου χέρια την τράβηξα και με τον άλλο τον κύριο τη βγάλαμε από τη μέση και πάνω. Υπήρχε καπνός και φοβήθηκα ότι θα πάρει φωτιά το αυτοκίνητο. Την έβαλα πάνω στο πεζοδρόμιο, της είπα να καθίσει το αίμα συνέχιζε να τρέχει και προσπαθούσα να της δώσω κουράγιο. Ακόμα δεν την είχα γνωρίσει, όταν καθάρισα το πρόσωπο της κατάλαβα ποια είναι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top