Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό από τον Σχίζα

Τι έγραψε η γνωστή influencer για τις επιλογές της!

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Πρωινό

Είναι γεγονός ότι η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα πλέον ανήκει στο παρελθόν, με τους δυο τους αρχικά να αποφεύγουν να κάνουν την παραμικρή δήλωση. Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη του μοντέλου ότι έχει πλέον φύγει από το σπίτι που συγκατοικούσαν, επιβεβαίωσε τις φήμες

Παναγιώταρου για τον χωρισμό από τον Σχίζα: «Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία»

Παρά τα unfollow στο Instagram, όπως είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Πρωινό διατηρούν μια πολύ μικρή και τυπική επικοινωνία χωρίς να έχουν τσακωθεί. Ο Στάθης Σχίζας από την άλλη μεριά, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα δήλωσε πως δε γνωρίζει αν θα μπορέσουν να είναι μαζί στο μέλλον.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον τελικό του Survivor 2022 με τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον τελικό του Survivor 2022 με τον Στάθη Σχίζα /Φωτογραφία Instagram

«Είμαι μια χαρά, η ζωή προχωράει. Με την Αλεξάνδρα έχουμε κρατήσει μια τυπική επικοινωνία. Ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω ο χωρισμός μας επειδή βρισκόμαστε στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι έσβησε αυτό κι ο καθένας προχωράει τη ζωή του. Μόνο ο Θεός ξέρει αν θα είμαστε ξανά μαζί. Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα είναι λίγο άδειο, αλλά εντάξει μια χαρά. Πήρε κάποια πράγματα από το σπίτι, κάποια έμειναν. Θα κάνουμε μια ανανέωση», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας. 

Παναγιώταρου: Διέγραψε από το Instagram τις φωτογραφίες με τον Σχίζα!

Όσο για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέσα από το Instagram της δείχνει να ξεπερνάei τον χωρισμό με αρκετή δουλειά αλλά κι εξόδους με φίλες της, ενώ πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε insta story με μια ατάκα όλο νόημα.

«Όταν επιλέγεις την προσωπική σου ηρεμία, αυτή θα συνοδεύεται από πολλά "αντίο"», έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top