Παναγιώταρου για τον χωρισμό από τον Σχίζα: «Υπάρχει μία μικρή επικοινωνία»

Τι είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Γιώργο Λιάγκα

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε ξεκάθαρα για τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν εκφράζει τα συναισθήματά της δημόσια ενώ αποκάλυψε πως διατηρεί ακόμη μία βασική επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό της αφού ανταλλάσσουν κάποια μηνύματα μέσα στην ημέρα.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του, εγώ τον εκδηλώνω με την δουλειά όλη μέρα δουλεύω. Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για εμένα, για τους φίλους μου για τους λίγους που με ξέρουν καλά…οπότε ίσως για αυτό που το έχω εκφράσει» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Για το νέο της σπίτι η ίδια ανέφερε: «Το ότι άλλαξα σπίτι είναι σημαντικό. Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξεις το σπίτι σου αλλά επειδή κάνω κάποιες συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου δεν μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει… πώς θα έκανα τις δουλειές μου..;».

To ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: NDP

Προς το τέλος της συζήτησης ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα με την ίδια να απαντά: «Αυτή είναι πολύ προσωπική ερώτηση Γιώργο μου… στη ζωή όλα είναι πιθανά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, υπάρχει μία μικρή επικοινωνία δεν είμαστε τσακωμένοι. “Ένα μήνυμα καλά είσαι τι κάνεις;” Τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι καλά είναι εδώ στο Κολωνάκι… και ξέρεις αυτά τα βασικά… τσακωμένοι δεν είμαι εγώ γενικά δεν τσακώνομαι πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο και είμαι άνθρωπος που δένομαι αλλά γενικά αν έχεις δεθεί με έναν άνθρωπο και έχεις συναισθήματά μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου όχι να τους διώχνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top