Παναγιώταρου: Διέγραψε από το Instagram τις φωτογραφίες με τον Σχίζα!

Σαν... σίριαλ εξελίσσεται ο χωρισμός του ζευγαριού

Βίντεο απο το «Πρωινό μας»

Οριστικός φαίνεται πως είναι πια ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα και αν και στην αρχή κανείς από τους δύο δε μιλούσε για αυτό, πλέον παρακολουθούμε τις εξελίξεις των μεταξύ τους σχέσεων σαν… σίριαλ!

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να κάνει unfollow και block ο ένας τον άλλον στα social media, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να τονίζει στις κάμερες ότι αυτά είναι «μικροπρέπειες και δεν την εκφράζουν» και πως δεν ξεκίνησε από εκείνη όλο αυτό.

Παναγιώταρου για unfollow Σχίζα: «Είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν»

«Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και κάθε αλλαγή. Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν εμένα. Το unfollow δεν ξεκίνησε από εμένα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

παναγιωταρου

Μετά από αυτή την κίνηση, το μοντέλο φαίνεται πως αποφάσισε να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με τον άλλοτε έρωτα της ζωής της Στάθη Σχίζα. Πλέον, στον λογαριασμό της Παναγιώταρου δεν υπάρχει καμία από τις αναρτήσεις που είχε κάνει η ίδια για τον πρώην σύντροφό της.

Σχίζας για Παναγιώταρου: «Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά»
 

παναγιωταρου
Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε πρόσφατα: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο, στο είπα και στο ξαναλέω».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top