«Όταν έγραψαν ότι έχω σχέση με τη Δήμητρα Λιάνη, γέλασα πάρα πολύ»

Όσα αποκάλυψε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή του OPEN

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Στέλιος Καλαθάς στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; την Παρασκευή το πρωί

Ο Στέλιος Καλαθάς στο Star για την απίστευτη περιπέτεια με τον ΕΟΠΥΥ: Τον θεωρούσε νεκρό από το 2004!

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, την αγάπη του για την εκκλησία, τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και τα δημοσιεύματα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν μικρός έκανα λειτουργείες μέσα στο σπίτι, άναβα θυμιατά κι έβαζα τα σεντόνια σαν άμφια. Έκανα κανονικές λειτουργίες, έβγαζα τον Επιτάφιο μέσα στο σπίτι τη Μεγάλη Παρασκευή. Η υποκριτική ήρθε από τα 11 μου χρόνια αν και ποτέ δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός. Ήρθαν τα πράγματα λίγο από μόνα τους τα πράγματα στη ζωή μου». 

Τον Στέλιο Καλαθά έχουμε παρακολουθήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές

Τον Στέλιο Καλαθά έχουμε παρακολουθήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές

«Σαφώς κι ήταν κομβικό σημείο στην καριέρα μου η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο. Τότε ήμουν ακόμα στη δραματική σχολή, ήμουν ένα κοτοπουλάκι που δεν ήξερε που του πάνε τα τέσσερα και βρίσκεται ένας τεράστιος σκηνοθέτης που μου εμπιστεύεται τις πρώτες σκηνές στη Λάμψη. Βεβαίως και θυμάμαι ακόμα την πρώτη μου σκηνή. Από τη μια είχε τέτοια ταλαιπωρία, ένα τόσο δύσκολο γύρισμα στην παραλία του Σχοινιά με ελικόπτερα να πέφτουν, να με πνίγουν, να με σέρνουν πάνω στην άμμο, να με πλακώνουν πάνω στην άμμο, να τρέχουν τα αίματα…. Κι αίματα αληθινά, πρέπει να πω, γιατί πίσω η πλάτη μου από το πήγαινε-έλα πάνω στην άμμο που με έσερναν είχε πραγματικά ματώσει. Την άλλη μέρα ξύπνησα κι έπαθα μια πολύ ωραία ηλίαση, έπεσα κάτω λιπόθυμος και με έτρεχαν στα νοσοκομεία, αλλά άξιζε τον κόσμο γιατί η Τέχνη θέλει θυσίες», πρόσθεσε.

Δήμητρα Λιάνη & Στέλιος Καλαθάς σε θεατρική πρεμιέρα το 2010

Δήμητρα Λιάνη & Στέλιος Καλαθάς σε θεατρική πρεμιέρα το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Δήμητρα Λιάνη: Ήθελα να είχα ένα παιδί με τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Πολλές φορές μου είχαν ζητήσει από περιοδικά να στήσουμε μια σχέση. Όταν είχε γραφτεί ότι έχω σχέση με τη Δήμητρα Λιάνη, εκεί γέλασα πάρα πολύ! Εκεί γελάς... Στεναχωριέμαι γιατί πραγματικά μέχρι και τώρα τελευταία μου είχαν πάρει μια συνέντευξη από περιοδικό κι έβαλαν έναν τίτλο ότι "Από τότε που είμαι ανάπηρος". Είχα πει κάτι για τον πατέρα μου και το έβαλαν δίπλα στο δικό μου όνομα», συμπλήρωσε ο Στέλιος Καλαθάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top