Δήμητρα Λιάνη: Ήθελα να είχα ένα παιδί με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Βολές κατά ΚΙΝΑΛ: «Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του»

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

«Εξομολόγηση» για πτυχές της ζωής της με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό επί αρκετά χρόνια της χώρας  Ανδρέα Παπανδρέου έκανε η τελευταία σύζυγός του Δήμητρα Λιάνη, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha.         

«Κάποια στιγμή μου είπε ο Ανδρέας ότι: "Ήταν πολύ κρίμα που σε γνώρισα τώρα γιατί αν σε γνώριζα λίγα χρόνια νωρίτερα, τώρα θα είχαμε δυο παιδιά μαζί μέχρι εκεί πάνω". Εγώ τότε δεν μπορούσα να σκεφτώ ένα παιδί σε τέτοιου είδους εκλογικές αναμετρήσεις, τότε δε χώραγε ένα παιδί. Σήμερα όμως, ναι θα ήθελα ένα παιδί από τον Ανδρέα και κακώς που δεν το επεδίωξα» τόνισε. 

Για μία ακόμη φορά, όπως και σε ανάρτησή της στο twitter, η Δήμητρα Λιάνη εξέφρασε την  έντονη ενόχλησή της για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πρώην πρωθυπουργού. 

Γεννηματά: Συνεχίζουμε στον δρόμο του Ανδρέα

«Δεν είχαν το θάρρος να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν: "Είσαι η γυναίκα του και σε καλούμε εκεί". Δεν δέχτηκα ποτέ πρόσκληση για να πάω στο συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. για τα 100 χρόνια του Ανδρέα. Εγώ ένα λιθαράκι δεν έβαλα ποτέ σε αυτή την ιστορική διαδρομή, για να με καλέσουν; Αντίθετα, ένα παλιό στέλεχος προσπάθησε να με πείσει να πάω απρόσκλητη. Εγώ όμως δεν πάω απρόσκλητη και δεν ξέρω αν θα πήγαινα και προσκεκλημένη. Εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι συνεχιστές του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι κάτι άλλο και καλά θα κάνουν να μην πιάνουν τον Ανδρέα στο στόμα τους. Αισθάνομαι ότι μου λέει ο Ανδρέας από ψηλά: "Κόψε τους τη γλώσσα Δήμητρα"».

«Οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν την εξόντωσή μου»,  υποστήριξε επίσης σχετικά με  καταδικαστική απόφαση της προηγούμενης εβδομάδας για χρέη στην εφορία. «Εγώ κι ο Ανδρέας κάναμε κοινή δήλωση στο πόθεν έσχες. Εγώ φυσικά απλώς έβαζα την υπογραφή μου. Και τι άλλο θα έκανα μπροστά σε έναν ηγέτη. Ανοίγουν την υπόθεση Αγράμπελης και ο Ανδρέας είχε γράψει την αντικειμενική αξία του σπιτιού. Αρχίζει μια ανάκριση, ένα κυνηγητό δικό μου που είχε στόχο τον Ανδρέα. Επί πεντέμιση ώρες με πήγαν σε έναν ανακριτή, λες και είχα σκοτώσει άνθρωπο, με τρεις περίεργους τύπους του ΣΔΟΕ. Ένας πολύ καλός μου φίλος δικηγόρος, μου αποκάλυψε πως η εντολή ήταν από το γραφείο του Χριστοδουλάκη που έλεγε: "Τσακίστε την Δήμητρα"» υποστήριξε για το ίδιο ζήτημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top