Γεννηματά: Συνεχίζουμε στον δρόμο του Ανδρέα

Τίμερμαν: Ο Παπανδρέου είναι στον Όλυμπο, μαζί με Μπραντ και Μιτεράν

Με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών τη Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε το διήμερο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, προκάλεσε ενθουσιασμό και συγκίνηση στους χιλιάδες συνέδρους.

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στήνουν σκηνικό διχασμού

Η Φώφη Γεννηματά καταχειροκροτήθηκε εισερχόμενη με τον υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) για την προεδρία της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμαν, ενώ δεν αρνήθηκε σε κανέναν μία selfie μαζί της.

«Ο Ανδρέας μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για την αλλαγή. Συνεχίζουμε στον δρόμο του», είπε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Ο Ανδρέας Παπανδρεου είναι εκεί στον Όλυμπο, δίπλα στον Βίλι Μπραντ και τον Μιτεράν. Είναι οι άνθρωποι που διαμόρφωσαν την Ευρώπη που πιστεύω», δήλωσε από την πλευρά του ο Φρανς Τίμερμαν.

Την εκδήλωση παρακολούθησε από τη πρώτη σειρά των καθισμάτων σύσσωμη η οικογένεια Παπανδρέου. Ήταν εκεί και η κόρη του Γιώργου, Μαργαρίτα, και ο μικρός αδερφός του, Αντρίκος. Οι σύνεδροι ξέσπασαν σε ζωηρά χειροκροτήματα μόλις είδαν τη θέρμη χειραψία της Φώτης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η συγκίνηση για την εκδήλωση, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, κορυφώθηκε όταν ο Μανώλης Μητσιάς, μαζί με  τους 4.000 συνέδρους, όρθιοι τραγούδησαν το «Καλημέρα Ήλιε». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top