Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στήνουν σκηνικό διχασμού

«Ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος»

Με πολλές αναφορές στο ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου η Φώφη Γεννηματά άνοιξε τις εργασίες του έκτακτου συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο θα εκλέξει και την πρώτη αιρετή ηγεσία του.

Η κυρία Γεννηματά, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους 4.500 συνέδρους, έκανε διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία. Όπως υποστήριξε, ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί μια κάλπικη Αριστερά και μια δεύτερη Δεξιά, που συνεργάζεται με την Ακροδεξιά. Κατηγορώντας τους κυρίους Τσίπρα και Μητσοτάκη, ότι επιχειρούν να στήσουν σκηνικό πόλωσης και διχασμού.

«Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες. Φτάνει πια το αδιέξοδο. Κίνημα Αλλαγής, ξανά μπροστά», είπε η κυρία Γεννηματά, η οποία υπεραμύνθηκε της αυτόνομης παρουσίας του, ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

«Ο γίγαντας λαός της παράταξής μας ξυπνά. Γι' αυτό μας πολεμούν λυσσαλέα», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Μάλιστα, ρίχτερ δόνησαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα εδώ και ο πράσινος ήλιος θα βρίσκεται ως σήμα στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής», είπε η κυρία Γεννηματά.

«Τα οράματα του Ανδρέα είναι ακόμη ζωντανά. Όλος ο κόσμος, που είναι, εδώ, τον έχει ζήσει από κοντά», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου.

Εκδήλωση αύριο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα

Το συνέδριο θα κλείσει αύριο το μεσημέρι, με μια εκδήλωση για τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην οποία θα μιλήσουν η κυρία Γεννηματά κι ο επικεφαλής των ευρωσοσιαλιστών, Φρανς Τίμμερμαν.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με μουσικό αφιέρωμα από τη συμφωνική των μαντολινάτων Ελλάδος, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή ταινίας, με αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία της λαϊκής ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης, με συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου. Στο αφιέρωμα θα τραγουδήσει ο Μανώλης Μητσιάς.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top