Μητρούση: Αρνήθηκε να μιλήσει για τον Γεωργούλη - Παρενέβη ο πατέρας της

Η κόρη του Μιχάλη Μητρούση είναι φίλη με τον Αλέξη Γεωργούλη

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν οι κάμερες τη Μαρίλια Μητρούση, με τους δημοσιογράφους να της ζητούν δηλώσεις αναφορικά με τον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο τους συνδέει στενή φιλία, ενώ οι φήμες τους ήθελαν και ζευγάρι στο παρελθόν

Δε γινόταν να μη ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι τη Μαρίλια Μητρούση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη

Δε γινόταν να μη ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι τη Μαρίλια Μητρούση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη

Η ηθοποιός και κόρη του ηθοποιού, Μιχάλη Μητρούση, δε θέλησε να απαντήσει σε τίποτα αναφορικά με τον Αλέξη Γεωργούλη και μάλιστα η αμηχανία της ήταν εμφανής.

Είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη; Τι απαντά η Μαρίλια Μητρούση

«Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά… Αυτό έχω να πω εγώ», δήλωσε, αρχικά, ενώ μετά την επιμονή των δημοσιογροάφων συνέχισε:

«Παιδιά, ειλικρινά δε θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μη μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης. Χρόνια πολλά». 

Ο Μιχάλης Μητρούσης «έσωσε» την κόρη του από τα μικρόφωνα!

Ο Μιχάλης Μητρούσης «έσωσε» την κόρη του από τα μικρόφωνα!

«Όχι, δεν τοποθετούμαι καθόλου. Δεν… Χρόνια πολλά» είπε στις κάμερες, όπως παρουσίασε το Happy Day, προσπαθώντας να ξεφύγει, με τον πατέρα της, Μιχάλη Μητρούση να παρεμβαίνει στη «συζήτηση» για να τη σώσει. 

Απίστευτη σύμπτωση: To «προφητικό» σίριαλ του Αλέξη Γεωργούλη

«Τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;», φώναξε με χιούμορ ο ηθοποιός και συνέχισε απαντώντας για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ό,τι ξέρω είναι από εσάς. Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top