Απίστευτη σύμπτωση: To «προφητικό» σίριαλ του Αλέξη Γεωργούλη

Το σενάριο για μια δικηγόρο στις Βρυξέλλες που πέφτει θύμα βιασμού

Πολλές φορές, λένε, ότι το σενάριο αντιγράφει τη ζωή. Στην περίπτωση του Αλέξη Γεωργούλη, ο ίδιος έγραψε σενάριο για τηλεοπτικό σίριαλ που θυμίζει την υπόθεσή του. Πρωταγωνίστρια στη σειρά είναι μία δικηγόρος στις Βρυξέλλες που πέφτει θύμα βιασμού και κακοποίησης. 

Στις Βρυξέλλες ο Γεωργούλης - Ξεκινά η διαδικασία για την άρση ασυλίας 

Η «Άννα» στη σειρά «Κινούμενη Άμμος» που έπαιξε στον Alpha είναι σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη. Χωρίζουν όταν εκείνη αποφασίζει να δικηγορήσει στις Βρυξέλλες. Μόνο που εκεί, μία δυσάρεστη εμπειρία θα της αλλάξει όλη της τη ζωή. Το γεγονός ότι η κοπέλα κακοποιείται σεξουαλικά από τον προϊστάμενό της κάνει την υπόθεση.... προφητική. 

«To σενάριο έχει ομοιότητες με την υπόθεση Γεωργούλη»

«Έχει πολλές ομοιότητες το σενάριο με αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο πέρα από το ότι είναι τυχαίο. Eίναι μία πολύ ευαίσθητη ιστορία, από όλες τις απόψεις και αφορά και τις δύο πλευρές - και την κοπέλα που φαίνεται να είναι το θύμα αλλά και τον Αλέξη-, που αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί και αν ισχύουν όλα αυτά» λέει η ηθοποιός Ιωάννα Παππά.

'Ερχεται νέα καταγγελία για Γεωργούλη; - Τι φοβάται πρώην συνεργάτιδά του

«Ακραία σύμπτωση»

Ο Αλέξης Γεωργούλης που αυτή τη στιγμή κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και βίασε την δικηγόρο Ε.Χ, πριν από 18 χρόνια είχε εμπνευστεί μια ολόκληρη ιστορία με θέμα τη γυναικεία κακοποίηση.   

Ο συμπρωταγωνιστής του, Όθωνας Μεταξάς που έπαιξε τον ρόλο του θύτη μιλώντας στο Star κάνει λόγο για μία «ακραία σύμπτωση». 

«Καταρχάς η κακοποίηση είχε να κάνει με τον δικό μου ρόλο και όχι με του Γεωργούλη, οπότε δε νομίζω ότι ταυτίζονται αυτά τα δύο. 
Στη «Σιωπή των Αμνών», ο Άντονι Χόπκινς που έπαξε τον serial killer σημαίνει ότι ήταν και στη ζωή του;»
λέει χαρακτηριστικά ο Όθωνας Μεταξάς.

«Με τον Αλέξη είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, εισέπραξα ότι είναι ένας πολύ ευγενής και γλυκός άνθρωπος, γιατί συναναστραφήκαμε και εκτός γυρισμάτων. Τώρα τι να σας πω, το τι κρύβει ο καθένας, τι μπορεί να έχει συμβεί δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω, ούτε δικαστής είμαι, ούτε νομικός. Θα αποφανθούν άλλοι για αυτό το πράγμα» είπε ο ίδιος στο Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top