Maestro: Έτσι πέρασε την πρώτη της ημέρα στα γυρίσματα η Χάρις Αλεξίου

Είναι υπερήφανη η καταξιωμένη καλλιτέχνις για αυτή της τη δουλειά!

Δείτε όσα είχε πει η Χάρις Αλεξίου για το Maestro στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του Maestro ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Απριλίου, με τη Χάρις Αλεξίου να ποστάρει μια μέρα μετά την πρώτη φωτογραφία

Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου διαβάζουν το σενάριο του Maestro

«Πρώτη μέρα γυρίσματος Maestro #maestro #maestroinblue #megatv», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

Η νέα ανάρτηση της Χάρις Αλέξου

Πριν από μερικές ημέρες οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του Maestro συναντήθηκαν για να διαβάσουν το σενάριο της δεύτερης σεζόν και μοιράστηκαν σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Τον δημιουργό και πρωταγωνιστή της σειράς Χριστόφορο Παπακαλιάτη εκθείασε σε προηγούμενη ανάρτησή της η καταξιωμένη τραγουδίστρια, με τον ίδιο να της απαντάει: «Όταν ακούς την Χάρις Αλεξίου να μιλάει έτσι για σένα, ε τότε σκέφτεσαι πως τελικά κάτι έκανες καλά! Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως αυτό το έργο δε θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσένα. Είσαι η ψυχή, το μυαλό κι η ουσία όλων μας. 

O συγκινητικός «διάλογος» της Αλεξίου με τον Παπακαλιάτη στο Instagram

Κι είναι τιμή μου και χαρά που σε λίγες μέρες ξεκινάμε πάλι μαζί τα γυρίσματα μας! H Χάρις Αλεξίου είναι ένας ελληνικός θρύλος. Είναι η ψυχική του ελληνικού έθνους και το Maestro in Blue δε θα ήταν το ίδιο χωρίς εκείνη. Είναι μια κυρία και πέρα από το γεγονός πως είναι μια σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι και μια μοναδική ηθοποιός. Ανυπομονώ για τη δεύτερη σεζόν του Maestro in Blue».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top