O συγκινητικός «διάλογος» της Αλεξίου με τον Παπακαλιάτη στο Instagram

Μετά το Netflix ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro

Το παγκόσμιο «ταξίδι» του Maestro έχει ξεκινήσει μιας και είναι η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στο Netflix. Η επιτυχία της ελληνικής σειράς σημειώνει μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε να μπει στο top 10 σε 31 χώρες στον κόσμο.

Το δείπνο του Παπακαλιάτη με τους Έλληνες Χολιγουντιανούς σταρ

 

Η Χαρούλα Αλεξίου η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram αποκαλύπτοντας πως «άγνωστοι μου στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη για να εκφράσουν τη χαρά τους για το Maestro».

Χάρις Αλεξίου: Η ιστορία του τραγουδιού «Προσευχή» στο φινάλε του Maestro

Χάρις Αλεξίου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Παπακαλιάτη για το Maestro!

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον δημιουργό.

«Μου είπε “θέλω να σας στείλω το σενάριο να το διαβάσετε, είναι τρεις γενιές ανθρώπων και θέλω αυτές να συνυπάρξουν”. Του είπα να μου στείλει το σενάριο και μου είπε ότι “θέλω να κάνεις τη γιαγιά”. Μμμ τη γιαγιά. Δεν περίμενα βέβαια να κάνω την κόρη ούτε την εγγονή. Σκέφτηκα λοιπόν ένα δύο δευτερόλεπτα και λέω “θα την κάνω. Θα ξεκινήσω από γιαγιά και βλέπουμε”.

Τον ευχαριστώ γι’αυτό τον μοναδικό κόσμο που μου γνώρισε. Για τους σπουδαίους ηθοποιούς που τους θαύμαζα και τώρα έπαιζα μαζί τους. Για τα νέα παιδιά, τα νέα ταλέντα που γνώρισα. Τη φοβερή παραγωγή, αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που ήταν συνέχεια εκεί για να μας φροντίζουν, να μας ντύνουν, να μας προσέχουν. Μια ομάδα που ήξερε πολύ καλά να τη διαλέξει ο Χριστόφορος. Τον ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που αγαπάει. Για εμένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι γεμάτος μουσική. Δε θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με τη μουσική και ο Χριστόφορος έχει. Εύχομαι να μπορέσουμε να νιώσουμε και εμείς αυτή τη χαρά. Τη χαρά τη δική του γιατί τη χαρά την πήραμε από τον Maestro και εξακολουθούμε να την παίρνουμε. Αυτόν τον σπόρο που έβαλε και ανοίχτηκε η χώρα σε όλο τον πλανήτη να την εισπράξει, να τη χαρεί γιατί είναι σαν μωρό παιδί που θέλει να τα κάνει όλα από την αρχη.
Δεν ικανοποιείται με τίποτα και του αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Ευχαριστώ Χριστόφορε που μπήκα και μπήκες στην καρδιά μου».

 


Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είσαι η ψυχή, το μυαλό και η ουσία όλων μας»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσω των social media. Ανέβασε ένα βίντεο με την αγαπημένη γιαγιά του Maestro γράφοντας: «Όταν ακούς την Χάρις Αλεξίου να μιλάει έτσι για σένα, ε τότε σκέφτεσαι πως τελικά κάτι έκανες καλά! Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως αυτό το έργο δε θα ήταν αυτό που είναι χωρίς εσένα. Είσαι η ψυχή, το μυαλό και η ουσία όλων μας.. Και είναι τιμή μου και χαρά που σε λίγες μέρες ξεκινάμε πάλι μαζί τα γυρίσματα μας! H Χάρις Αλεξίου είναι ένας ελληνικός θρύλος. Είναι η ψυχική του ελληνικού έθνους και το Maestro in Blue δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εκείνη. Είναι μια κυρία και πέρα από το γεγονός πως είναι μια σπουδαία ερμηνεύτρια είναι και μια μοναδική ηθοποιός. Ανυπομονώ για τη δεύτερη σεζόν του Maestro in Blue».

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά το Maestro δε θα ξανακάνω τηλεόραση»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top