Μαυρίδης: Η φωτογραφία με τον Τανιμανίδη και το χιουμοριστικό σχόλιο

Ο... πάγος ανάμεσα στους δυο άνδρες έχει σπάσει

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης μας συστήθηκαν μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή World Party. Όλοι μιλούσαν για τη δυνατή φιλία των δύο ανδρών που για πέντε χρόνια μπήκε στον «πάγο».

Ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγεί γιατί δε μιλούσε με τον Γιώργο Μαυρίδη

Οι δυο τους δε θέλησαν ποτέ να αποκαλύψουν τον λόγο που απομακρύνθηκαν. Βέβαια, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού Γιώργος και Σάκης είναι και πάλι φίλοι.

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο τους έφερε κοντά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Ο… πάγος έσπασε στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Μύκονο.

«Ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός. Τελικά αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα. Μας χώριζαν κάποια πράγματα και μας χωρίζουν; Σίγουρα μας χώρισαν και μας χωρίζουν ακόμα. Όσο περνάει ο καιρός κοιτάς πίσω σου και λες “εγώ θέλω τα επόμενα χρόνια να είμαι έτσι ή να είμαι αλλιώς;», είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης στο The 2night Show.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, ο tattoo artist ανέβασε μια φωτογραφία με τον παρουσιαστή γράφοντας: «You Only Live Once». «Άσε που δε μεγαλώσαμε και καθόλου από τότε! Αναλλοίωτοι!», ήταν η απάντηση του Σάκη με τον Γιώργο να ανταπαντά με χιούμορ: «Συμπέρασμα :Τελικά συνεχίζω να εχω μεγαλύτερο κεφάλι από σένα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top