Μικρούτσικος: «Αν είχα τη συνείδηση μου 100%, θα ζητούσα ευθανασία»

Όσα είπε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή Super Κατερίνα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει με τη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, εκτός από την αποκάλυψη για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δύσκολη μάχη που έδωσε στην εντατική πριν από λίγο καιρό

Καινούργιου: «Μην πάθει τίποτα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ουαί κι αλίμονο!»

Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πώς ξεκίνησε το πρόβλημα της υγείας του. «Έχω ένα μικρό πυρετό, έχω κάνει όλα τα εμβόλια κι η Ελένη (σ.σ. η σύντροφός του) είναι άρρωστη. Λέω "με κόλλησε" γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Παίρνω κάποια χαπάκια για τον πυρετό κι από τότε και μετά δε θυμάμαι τίποτα. Από ό,τι μαθαίνω, μου ανεβαίνει το διοξείδιο, μου δημιουργούσε μια μαστούρα στο κεφάλι, η Ελένη καταλάβαινε ότι είμαι περίεργος και μου είπε να πάμε στον γιατρό. Της έλεγα "όχι, δεν κατεβαίνω ούτε τα σκαλοπάτια". Μέχρι που τηλεφώνησε κι ήρθαν και με πήραν. Το μόνο που θυμάμαι -από τα πιο φρικώδη που έχω ζήσει- είναι ότι έμεινα επτά μέρες διασωληνωμένος στην εντατική. Ήμουν δεμένος με όλα τα εργαλεία κι έχω κλειστοφοβία». 

Εδώ και δύο σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα

Εδώ και δύο σεζόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα

Για τον τρόπο που βίωσε αυτή τη δύσκολη κατάσταση μέσα στην εντατική, είπε: «Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να κινηθώ μου δημιουργούσε έναν τρομακτικό πανικό. Δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα. Αν είχα τη συνείδηση μου 100%, θα ζητούσα από έναν φίλο ευθανασία λόγω κλειστοφοβίας. Κάποια στιγμή, για να μπορέσω να ξεπεράσω αυτό τον πανικό, φώναζα "με σκοτώνουν". Μου έκαναν εγκεφαλογράφημα μήπως κάτι έχει βλαφτεί. Νομίζω ότι έπαιζα με το ασυνείδητο, είναι τρομακτικό, το υποσυνείδητο κι ένα συνειδητό να φύγω από αυτό τον πανικό. Κάποια στιγμή έπαιζε και μια τηλεόραση κι άκουγα τον ήχο της έκρηξης των δύο τρένων». 

Η απάντηση του Μικρούτσικου μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση με την Τρέμη

«Δεν ξέρεις τι εγγραφή έχει ο ήχος αυτός μέσα μου. Όποτε βλέπω πάλι αυτή τη σκηνή, ζω την εντατική, ζω ξανά όλο αυτό το πράγμα αλλά το ζω σαν να έχω μπει εγώ στο τρένο», πρόσθεσε στη συνέντευξη ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top