Ιακωβίδης:«Μου το έκανε ξεκάθαρο. Μου είπε “δε θα σε βάλω σε κάποιο σχήμα”»

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή

Παλαιότερες δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη στο «Πρωινό»

Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι και δημιουργός και τα τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος ή επιλέγει να δώσει σε συναδέλφους του γίνονται επιτυχίες.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει για αρκετά χρόνια ακόμα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής γύρισε τον χρόνο πίσω, ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής του, θυμήθηκε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα, ενώ μίλησε και για τη σχέση με τον θείο του, Νίκο Κουρκούλη που τον έφερε από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη.  

Πέτρος Ιακωβίδης: Δείτε πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του

Πέτρος Ιακωβίδης

«Μετά  από πολλά μαγαζιά της επαρχίας, πηγαίνω στο «Ρόδον» της Θεσσαλονίκης όπου και πάλι τραγουδούσαμε έξι μέρες την εβδομάδα. Ήμουν 18 χρονών. Ο Νίκος με βοήθησε πάρα πολύ, υπήρξε υποστηρικτής μου. Μου το έκανε ξεκάθαρο από την αρχή. Μου είπε: «Δε θα σε βάλω σε κάποιο σχήμα εγώ. Θα είμαι εδώ για να σου δίνω συμβουλές. Γιατί θέλω όταν συμβεί κάτι με το όνομά σου να λένε πως το πέτυχε ο Πέτρος και όχι ο ανιψιός του Κουρκούλη ή οποιοσδήποτε άλλος.» Τρία χρόνια λοιπόν Θεσσαλονίκη, δύο χρόνια σε κάποιες άλλες πόλεις και μετά Αθήνα», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town».

«Τότε ο Νίκος τραγουδούσε στο Fix με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Κώστα Καραφώτη. Μου τηλεφωνεί και μου λέει: «Νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα να κατέβεις Αθήνα.» Και έτσι έγινε. Και κάπου στα 26 μου ένας καλός μου φίλος που δουλεύαμε μαζί στη Βέροια, ο Σπύρος Ποταμόπουλος, μου πρότεινε να συνεργαστούμε, εκείνος ως παραγωγός κι εγώ ως καλλιτέχνης. Έτσι έκανα τον πρώτο μου δίσκο και έγινα πια δισκογραφημένος καλλιτέχνης και πορευόμαστε μαζί», πρόσθεσε.

Πέτρος Ιακωβίδης

Ερωτευμένος ο Πέτρος Ιακωβίδης - Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε και για την προσωπική του ζωή λέγοντας πως θα ήθελε στο μέλλον να κάνει οικογένεια. «Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια –έτσι μεγάλωσα, σε μια ευτυχισμένη οικογένεια–, αλλά όχι τώρα. Επειδή εργάζομαι πολύ, θέλω όταν θα κάνω παιδιά να είμαι παρών και ο χρόνος τώρα είναι ελάχιστος. Όπως για μένα και την αδελφή μου οι γονείς ήταν σπίτι, έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Δε θέλω τα παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς εμένα και απλώς εγώ να γυρίζω σπίτι. Και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top