Πέτρος Ιακωβίδης: Δείτε πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του

Φήμες θέλουν τον τραγουδιστή να είναι σε σχέση με τη Μαριτίνα Ανδριώτη

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη στο «Πρωινό»

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει τον Πέτρο Ιακωβίδη να είναι σε σχέση με τη Μαριτίνα Ανδριώτη και μάλιστα ότι έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ερωτευμένος ο Πέτρος Ιακωβίδης - Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του


Τόσο ο τραγουδιστής όσο και το μοντέλο – influencer τηρούν σιγήν ιχθύος και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει αυτές τις φήμες.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας τον συνάντησε και φυσικά τον ρώτησε για όσα ακούγονται για την προσωπική του ζωή.

Ο δημοφιλής  καλλιτέχνης απέφυγε να απαντήσει και με ένα χαμόγελο στα χείλη αρκέστηκε να πει: «Τι; Ότι επιβεβαίωσα; Γενικά ακούω πολλά πράγματα, ποτέ όμως δεν έχω πει ότι είμαι ή δεν είμαι σε σχέση γιατί δε θέλω να… Ωραία η Κέρκυρα, μαγική. Ποτέ δεν έχω πει ότι είμαι με μια κοπέλα ή ότι χώρισα, τα διαβάζω, τα έχω δει πολλές φορές αλλά επειδή προτιμάω να αφήνω τη σχέση μου έξω, δε θέλω ποτέ να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Αυτό που είπα είναι ότι είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό γράφω τραγούδια, έχω έμπνευση και βγάζω τραγούδια. Τώρα αυτό, όπως το πάρει ο καθένας. Το σημαντικότερο πράγμα για έναν άνδρα δεν είναι η γυναίκα και να είσαι καλά και να περνάς ευχάριστα; Εγώ πάντως πάω στην Κέρκυρα, την αγαπώ πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top