Κατερίνα Καινούργιου: «Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο τρένο»

Συγκλονίζει η ιστορία που αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Alpha

Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με όλη την Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις, ύστερα από την τραγωδία που συνέβη χθες το βράδυ με την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Δαλάκα - Φιντιρίκος: Θα ταξίδευαν με τη μοιραία αμαξοστοιχία

«Η εικόνα με ξεπερνάει, μας ξεπερνάει όλους. Βλέπουμε μια άμορφη μάζα της πρώτης αμαξοστοιχίας. Αυτό που λέω τώρα είναι μακάβριο αλλά δε νομίζω να βγει κάποιος ζωντανός από τα δύο πρώτα βαγόνια. Είναι σοκαριστικό», ανέφερε η παρουσιάστρια στην έναρξη του Super Κατερίνα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε στον «αέρα» ότι μέλος της οικογένειάς της ήταν να ταξιδέψει με το μοιραίο τρένο, ωστόσο έχασε το πορτοφόλι του και τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε.

Τέμπη: «Ντροπή εν έτει 2023 να συγκρούονται τα τρένα σε διπλή γραμμή»

«Συγγενής μου δεν μπήκε τελευταία στιγμή, στο τελευταίο δευτερόλεπτο στο τρένο γιατί έχασε το πορτοφόλι του. Οι φίλοι του όλοι μέσα. Μόλις το έμαθε το παιδί κατέρρευσε, 22 ετών κι όλοι του οι φίλοι. Αυτήν τη στιγμή εννοείται δε θέλει να μιλήσει γιατί είναι όλοι σε σοκ. Περνούν έναν Γολγοθά. Και το παιδί αυτό κι οι υπόλοιποι βρίσκονται σε μια αδιανόητη κατάσταση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε και την Κατερίνα Καινούργιου!

Η τραγωδία στα Τέμπη συγκλόνισε και την Κατερίνα Καινούργιου!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top