Πετράκος: Δεν είδα το Maestro γιατί έχω πρόβλημα με τα μηνύματα που περνάει

«Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε»

Μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού είδε το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη την πρώτη ελληνική σειρά που ταξίδεψε στο Netflix.

«Maestro»: Η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix!

Ανάμεσα σε αυτούς όμως δεν ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος εξήγησε πως δεν έχει πρόβλημα με τη σειρά, αλλά με κάποια μηνύματα που περνάει.

Maestro: Nέα πρόσωπα στον δεύτερο κύκλο - Ξεκινούν τα γυρίσματα

«Δεν είδα το Maestro γιατί δε βλέπω τηλεόραση, δεν έχω τηλεόραση. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη σειρά. Πρόβλημα είχα με κάποια μηνύματα, με κάποιες βασικές αξίες όπως είναι το αντρικό και γυναικείο πρότυπο, το πρότυπο της οικογένειας, το πρότυπο της μητέρας, του πατέρα. Αυτά τα πρότυπα θέλω να τα προστατεύσουμε. Θεωρώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια γραμμή, τάση, μόδα, να καταστρατηγούνται τα αρχέτυπα πρότυπα. Δε χρειάζεται να βλέπω τηλεόραση για να το ξέρω αυτό, έχω το κινητό μου και στη ροή των νέων μου βλέπω τι γίνεται», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Μάλιστα, τη σειρά που πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, Θεοφανία Παπαθωμά τη βλέπει στο tablet και αυτός είναι ο λόγος: «Τη σειρά της γυναίκας μου (σ.σ Μαύρο Ρόδο) τη βλέπω στο tablet αλλά επειδή μεγαλώνουμε παιδιά και δε θέλουμε να είναι κολλημένα σε μια τηλεόραση, επιλέξαμε από τότε που είμαστε μαζί να μην έχουμε τηλεόραση στο σπίτι», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top