Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Αν μου συνέβαινε αυτό θα τελείωνε η ζωή μου»

«Δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζήσεις»

Παγκόσμια θλίψη επικρατεί για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία, ο οποίος άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς. Τα σωστικά συνεργεία δίνουν «αγώνα δρόμου» για τη διάσωση κι άλλων επιζώντων στα ερείπια των χιλιάδων κατεστραμμένων κτιρίων.

Συρία: Του δίνουν νερό από καπάκι - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βλέποντας τις εικόνες καταστροφής δεν μπορεί να πιστέψει πώς αυτοί οι άνθρωποι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα.

Σεισμός Τουρκία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη διάσωση εγκλωβισμένων

 

«Δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το ζήσεις. Όσο και αν μη μας αφορά προσωπικά επειδή δεν είναι εδώ στη χώρα μας, μπαίνεις αναγκαστικά μια στιγμή στη θέση τους και λες τι θα έκανα; Να σας πω αυτό που σκεφτόμουν με τις εικόνες που έβλεπα πως ό,τι και να συμβεί και να καταστραφεί ο κόσμος, να καεί ολόκληρος, αν καταφέρεις να επιβιώσεις από αυτό εσύ και τα παιδιά σου, η οικογένειά σου, πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα να συνεχίσεις τη ζωή σου και να πατήσεις στα πόδια σου. Όταν όμως βλέπεις έναν πατέρα ή μητέρα που καταστρέφονται όλα γύρω τους, πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή», είπε αρχικά με «σπασμένη» φωνή στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Για μένα, έχω φορτιστεί, πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα έκανα εγώ, νομίζω ότι θα ήταν το τέλος της ζωής μου. Δε θα με ενδιέφερε ούτε να ζήσω, ούτε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, ούτε τίποτα. Αυτές οι εικόνες σε συγκλονίζουν, όταν είσαι και μάνα και μπαίνεις λίγο στη θέση τους λες είναι μια τραγωδία. Πώς θα το ξεπεράσουν, τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι τόσες οι ερωτήσεις Πώς θα επιβιώσουν από αυτό το τραγικό συμβάν που συνέβη ξαφνικά. Είναι και το ξαφνικό, ότι όλα είναι μια χαρά και συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top