«Λύγισε» on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία

«Είναι η στιγμή που θα δακρύσουμε όλοι μαζί»

Άπαντες είναι συγκλονισμένοι με τον φονικό σεισμό που έπληξε πριν από ένα 24ωρο την Τουρκία και τη Συρία.  Πλάνα από τις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν ανθρώπους κάτω από τα χαλάσματα, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παρακολουθώντας τις εικόνες, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, σχολιάζοντας αρχικά «Σήμερα Τρίτη μέσα σε ένα πολύ ζοφερό και δυσάρεστο κλίμα… με το πολύ άσχημο γεγονός, τον σεισμό που έγινε στη γειτονική Τουρκία».

Έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» η Ζαμπέτογλου: «Γιατί μου το κάνετε αυτό;»

«Μαθαίνουμε ειδήσεις. Κατανοώ και τον κόσμο που επιλέγει να μην το βλέπει σε συνεχή ροή, που δεν αντέχει αυτή την είδηση. Καμιά φορά δεν είναι ότι κλείνεις τα μάτια σου σε ένα άσχημο γεγονός. Είναι και η δική σου ψυχή τι μπορεί να αντέξει και πόσο πόνο μπορεί να βαστάξει», είπε από την πλευρά του ο συνεργάτης της, Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η συγκίνηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού από τον Νάσο Γαλακτερό

«Δεν θα το βλέπουμε ούτε κι εδώ σε συνεχή ροή. Έχουμε όμως μία αισιόδοξη πινελιά σε όλο αυτό, τη διάσωση της αδελφής της Φατμά. Η Φατμά δεν τα κατάφερε αλλά η αδελφή της σώθηκε από τους διασώστες της ελληνικής ΕΜΑΚ. Θα θέλαμε να το μοιραστούμε αυτό το βίντεο, γιατί είναι η στιγμή που θα δακρύσουμε όλοι μαζί αλλά αυτή τη φορά θα δακρύσουμε από χαρά», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top