Τζένη Μελιτά: Η φωτογραφία από τη δίκη Φιλιππίδη που τη συγκλόνισε!

Η ανάρτηση για Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη & Αναστασοπούλου

Δείτε βίντεο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Μετά από δέκα μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την απολογία του.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν»

Ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, χωρίς να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη & Αναστασοπούλου: Οι τρεις ηθοποιοί που κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Πέτρο Φιλιππίδη

Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη & Αναστασοπούλου: Οι τρεις ηθοποιοί που κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Πέτρο Φιλιππίδη /Φωτογραφία Eurokinissi

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη κι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έφτασαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο πιασμένες χέρι-χέρι.

Το συγκεκριμένο, συγκινητικό ενσταντανέ των τριών γυναικών σχολίασε η Τζένη Μελιτά, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Παπαχαραλάμπους: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την Μεσημβρίαναναδημοσίευσε τη φωτογραφία των τριών γυναικών όπου μπαίνουν στο δικαστήριο πιασμένες χέρι-χέρι κι έγραψε: «Η πιο συγκλονιστική φωτογραφία των τελευταίων ετών, κατά τη γνώμη μου. Τα χέρια αυτών των γυναικών πιασμένα σφιχτά δίνουν ΚΑΙ δείχνουν περίσσιο θάρρος, σεβασμό, αλληλεγγύη, κουράγιο, ελπίδα και φως στο μαύρο της εικόνας. Θες να πας εκεί και να πιάσεις κι εσύ το χέρι τους. Τις νιώθεις. Τις σέβεσαι. Υποκλίνεσαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top