Μαυρίκιος Μαυρικίου για J2US: «Μαζί μας ήταν πολύ αυστηροί οι κριτές»

Έφτασε κοντά στη νίκη με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση

Δείτε όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Breakfast@Star

Καλεσμένος στο Breakfast@Star ήταν το πρωί της Τρίτης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όπου μίλησε για το J2US στον τελικό του οποίου βρέθηκε αλλά δυστυχώς τελικά δεν κέρδισε, αφού νικητές αναδείχθηκαν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ξέσπασμα στο Breakfast@star

«Δεν είσαι η μόνη που της έκανε εντύπωση το ότι δε βγήκαμε νικητές», είπε αρχικά ο γνωστός μουσικός και θεατρικός παραγωγός στην Ελένη Χατζίδου. «Χαίρομαι, όμως, που κέρδισε ο Λευτέρης, ο οποίος ήταν η καλύτερη φωνή στο παιχνίδι. Το παραδέχομαι αυτό, είναι η μουσική μου άποψη. Ήταν τόσο εντυπωσιακός. Ήταν άρτιος. Κέρδισε η καλύτερη φωνή. Περίμενα ότι μπορεί να κερδίσουμε, γιατί για μένα η Ιλάειρα έχει τον τίτλο της καλύτερης προόδου. Τελικά, πήγε προς τα εκεί το πράγμα…Έπρεπε να βγουν τα παιδιά…», είπε αναφερόμενος στο ζευγάρι των νικητών.

«Τις τελευταίες βδομάδες υπήρχε μια γραμμή από την κριτική επιτροπή, ότι ξεχωρίζουν δύο ζευγάρια. Μαζί μας ήταν πολύ αυστηροί οι κριτές», πρόσθεσε.

Αγνώριστος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Η τεράστια αλλαγή του μέσα στα χρόνια!

«Θα πω κάτι που θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά. Πιστεύω, ότι ένας από τους βασικούς λόγους που χάσαμε, είναι ότι για πρώτη φορά μετά από 13 βδομάδες δεν προβλήθηκε το J2US στην Κύπρο. Δεν ψήφισε η Κύπρος. Πιστεύω ότι στη διαφορά των 1.000 ψήφων που χάσαμε, είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης αυτό», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του J2US στην Κύπρο, ο Μαυρίκιος είπε πως δε γνωρίζει. «Ξαφνικά, ενημερώθηκα δύο ώρες πριν τον τελικό, ότι δε θα παίξει στην Κύπρο. Και μένω άναυδος, γιατί όλη η Κύπρος για 12 βδομάδες στήριζε πάρα πολύ. Γινόταν χαμός», πρόσθεσε με το γνωστό του ύφος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top