Αγνώριστος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Η τεράστια αλλαγή του μέσα στα χρόνια!

Κι όμως! Ήταν από πάντα στην τηλεόραση αλλά... διαφορετικός!

Μαυρικίου - Ζήση: Εξηγούν, κλαίγοντας, γιατί αποχώρησαν από το Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz των τελευταίων ημερών και μπορεί να μην τον γνωρίζετε αλλά σίγουρα έχετε ακούσει αυτό το όνομα. Ατάκες του άλλωστε όπως το «Έκλαψα όταν έκανα για πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα (τη σύζυγό του)» ήτανε δίκαιο να γίνουν viral.

Ιλάειρα Ζήση: «Ήθελα να πεθάνω, το προσπάθησα κιόλας»

«Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Μαυρίκιος Μαυρικίου;» αναρτιούνται οι χρήστες των social media.

Εμείς θα ξεκινήσουμε την αναδρομή μας από το μακρινό 2007 όποτε και έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο Dream Show the Music, σε ηλικία 15 ετών και θα φτάσουμε στο 2022, όπου τον βρίσκει παντρεμένο με τη γυναίκα τη ζωής του, Ιλάειρα Ζήση.

Το 2008, ο έφηβος συμμετέχει στο X Factor και οι κριτικές που παίρνει δεν είναι καλές, ενώ σχολιάζεται από τους κριτές και για τα… παραπανίσια του κιλά (ήταν βλέπετε,  μια εποχή που δεν υπήρχε καν η έννοια body shaming). Ακόμα, σχολιάζεται και για την επιλογή του να τραγουδήσει όπερα, η οποία «δεν ταίριαζε στην ποπ ταυτότητα του σόου».

Ο Μαυρίκιος δεν το βάζει κάτω και το 2009 κάνει την εμφάνισή του στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο 2, έχοντας χάσει αρκετά κιλά και κατάφερε με το πείσμα του να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό.

Με την κατάκτηση της δεύτερη θέσης ο τραγουδιστής δεν έμεινε ικανοποιημένος και έτσι, το 2010 δηλώνει συμμετοχή στο X Factor 3. Εκεί είναι αγνώριστος! Ο ίδιος έχει χάσει 50 ολόκληρα κιλά και έχει υιοθετήσει στιλ επηρεασμένο από τη μετά-emo κουλτούρα της εποχής. Οι κριτές σοκάρονται με την αλλαγή του και την ερμηνεία του και τον περνάνε στην επόμενη φάση, αλλά και πάλι δεν καταφέρνει να περάσει στα live.

Και συνεχίζει! Δεν πτοείται! Το 2014, λαμβάνει μέρος στις blind auditions του «The Voice», ωστόσο στην επόμενη φάση των μονομαχιών, η Μελίνα Ασλανίδου δεν τον επιλέγει.

  • Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατάγεται από την Κύπρο. 
  • Το 2013 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά
  • Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων οι: Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Κώστας Χατζής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Δάντης, Μελίνα Ασλανίδου, Μελίνα Κανά, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Ηρώ, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Julie Massino
  • Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Διασκευές» φέρει την υπογραφή του Μίμη Πλέσσα, ο οποίος τον συνοδεύει στο πιάνο με την Ορχήστρα των Αισθήσεων, την οποία δημιούργησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το 2014

Το 2022 εκτός από τον γάμο - υπερπαραγωγή με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση τον Αύγουστο, τους είδαμε να συμμετέχουν μαζί στο Asia Express του Star.

Το 2022 εκτός από τον γάμο - υπερπαραγωγή με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση τον Αύγουστο, τους είδαμε να συμμετέχουν μαζί στο Asia Express του Star.

μαυρικιος 

Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Τα highlights του παραμυθένιου γάμου τους στην Κύπρο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top