Ιλάειρα Ζήση: «Ήθελα να πεθάνω, το προσπάθησα κιόλας»

Το bullying που δέχθηκε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συμμετείχαν και στο Asia Express, αλλά αποχώρησαν οικειοθελώς - Breakfast@Star

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ιλάειρα Ζήση σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok!», αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Ο λόγος; Το bullying που είχε δεχθεί στο σχολείο λόγω της δυσλεξίας της. 

Ιλαέιρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου 1

Η Ιλάειρα Ζήση εξομολογήθηκε ότι είχε πέσει θύμα bullying - ndpphoto

«Είχα δεχτεί bullying, όχι τόσο από τα παιδιά όσο από τους καθηγητές µου. Δυστυχώς ούτε οι γονείς µου ούτε οι καθηγητές µου είχαν καταλάβει ότι έχω δυσλεξία» δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση.

Μαυρικίου - Ζήση: Εξηγούν, κλαίγοντας, γιατί αποχώρησαν από το Asia Express

Όπως είπε πέρασε πάρα πολύ άσχημα, ειδικά στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, λόγω μιας συγκεκριμένης δασκάλας που την υποτιμούσε συστηματικά. 

«Πέρασα πάρα πολύ άσχηµα στις πρώτες τάξεις του Δηµοτικού, µε µια δασκάλα που μας μείωνε. Χτυπούσε τους συµµαθητές µου και δεν µιλούσε κανείς. Εµένα µου έλεγε “θα πάρεις Δ’ είσαι άχρηστη”. Ζούσαμε σε χωριό και δεν µπορούσα να αλλάξω σχολείο. Περνώντας τα χρόνια πέρασα πάλι δύσκολα. Ήµουν ένα φοβισµένο παιδί, κρυβόµουν πίσω από τη φούστα της µαµάς µου», είπε. 

Ιλαέιρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου 2

Η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε ότι προσπάθησε στο παρελθόν να κάνει κακό στον εαυτό της

Οι δυσκολίες συνεχίστηκαν και στο Λύκειο, σε σημείο μάλιστα να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της. 

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Χορεύει με παραδοσιακή αραβική κελεμπία στο Ντουμπάι

«Πάλι στο Λύκειο δεν ταίριαζα µε κανέναν. Ήµουν ροµαντική, φορούσα τις δαντελένιες φούστες µου και δε µε ήθελαν γιατί ήµουν διαφορετική. Διάβαζα βιβλία, έκανα παρέα µε παιδιά από την Αλβανία κι αυτό δεν άρεσε στους συμμαθητές μου. Είχα δεχτεί bullying σε σηµείο που ήθελα να πεθάνω. Tο προσπάθησα κιόλας. Αλλά είχα πίστη στον Θεό και µε βοήθησε. Με στηρίζει πολύ η life coach µου, η Έλενα Δηµητρίου από την Κύπρο. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσµο».

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα: Φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος

Μάλιστα μαζί με τον σύζυγό της, Μαυρίκιο Μαυρικίου έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για να ιδρύσουν ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα βοηθά παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να σπουδάσουν.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top