Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2022

Οι celebrities που αποφάσισαν να χωρίσουν μέσα στο 2022

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την έλευση της νέας χρονιάς! Πριν όμως πούμε «αντίο» στο 2022, θελήσαμε να κάνουμε έναν απολογισμό του έτους που φεύγει που ομολογουμένως είχε πολλά γεγονότα.

Άλλοτε καλά και άλλοτε κακά. Έρωτες που κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και άλλους που έριξαν τίτλους τέλους. Το 2022  είχε πολύκροτα διαζύγια, αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς που μας έκαναν να παραξενευτούμε.

Ας δούμε λοιπόν τα ζευγάρια που αποτελούν πλέον παρελθόν.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Καθόλου δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα και τα παιδιά δεν ήταν στο πρόγραμμα. Σκεφτόμουν ίσως κάνω παιδί μετά τα 30 μόνη μου και μπορεί να υιοθετούσα ένα παιδί. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω το δικό μου παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν απ’ όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου έβλεπα τις μανάδες στον δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νίκος Φαράκλας

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Νίκος Φαράκλας

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και εννέα γάμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νίκος Φαράκλας αποφάσισαν να χωρίσουν.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2009 και παντρεύτηκε το 2013 στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς, ενώ έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Από το καλοκαίρι έχουν αρχίσει να «φουντώνουν» οι φήμες πως ο Κωσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι πια μαζί. Το πρώην ζευγάρι μετά από 5.5 χρόνια αποφάσισε να χωρίσει.

Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος ήταν μαζί και στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαριφοπούλου

Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαριφοπούλου

Έπειτα από πέντε χρόνια και την απόκτηση δύο παιδιών, της Ειρήνης και της Βασιλείας, ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαριφοπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν.

Πέτρος Κουσουλός: «Ο έρωτας με την πρώην σύζυγό μου ήταν θυελλώδης!»

Ο δημοσιογράφος και η σχεδιάστρια κοσμημάτων κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και όλοι μιλούν για έναν «βελούδινο χωρισμό».

 Μάντη Περσάκη – Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Μάντη Περσάκη – Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Έπειτα από 8 χρόνια πορείας η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι ζει χωριστά εδώ κι έναν χρόνο. Το πρώην ζευγάρι έχει δυο γιους, τον 6,5 ετών Βασίλη και τον 2 ετών Γιώργο.

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη

Μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κορούλας, της 4χρονης σήμερα Δέσποινας, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο γνωστός ράπερ Nivο, και η Όλγα Καρπαθάκη αποφάσισαν -κάτω από άκρα μυστικότητα- να χωρίσουν. Mάλιστα, το περασμένο φθινόπωρο βγήκε το διαζύγιό τους κοινή συναινέσει.  

Νίκος Βουρλιώτης: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από την Όλγα Καρπαθάκη

 Αθηναϊς Νέγκα - Γιάννης

Αθηναϊς Νέγκα - Γιάννης

Μετά από πέντε χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού η Αθηναΐς Νέγκα και ο σύζυγός της, Γιάννης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε τον χωρισμό της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αθηναΐς Νέγκα για το διαζύγιό της: «Το δημοσιοποίησα για να ξεμπερδεύω!»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγάκη

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγάκη

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγάκη έζησαν έναν πολύ δυνατό έρωτα, που όμως δεν είχε μεγάλη διάρκεια.
Το 2019 ξεκίνησε η γνωριμία τους και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Μύκονο, ο οποίος κράτησε μόλις ενάμιση χρόνο. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει και μια κόρη.

«Τέλειωσαν τα χρήματα και μας χαιρέτησε» - Τσιριγάκη εναντίον Μπιθικώτση

Σταύρος Σβήγκος – Ελένη Αϊβαλή


Σταύρος Σβήγκος – Ελένη Αϊβαλή

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν ο Σταύρος Σβήγκος και η σύζυγός του Ελένη Αϊβαλή. Ο ηθοποιός και η φωτογράφος ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο, αποκτώντας το 2018 τον γιο τους, Μιχαήλ Άγγελο.

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδη

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από λίγους μήνες σχέσης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στη «Φάρμα», ωστόσο αυτή η σχέση έλαβε οριστικό τέλος.

Ρέα Τουτουνζή - Γιώργος Μαντζούκης

Ρέα Τουτουνζή - Γιώργος Μαντζούκης

H Ρέα Τουτουνζή και ο Γιώργος Μαντζούκης δεν είναι πια μαζί. Την είδηση έκανε γνωστή το πρώην μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»
«Έχω χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Με ξέρεις εμένα δε μιλάω γενικά γι’ αυτά τα θέματα. Είναι όλα καλά όμως, μία χαρά, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έκανε τον κύκλο του, μας τέλειωσε, υπάρχει πολλή αγάπη, μεγάλος σεβασμός, περάσαμε πολλά χρόνια μαζί, η ζωή συνεχίζεται και πάμε για καινούργια πράγματα», είχε πει η Ρέα Τουτουνζή.

Έλενα Τσαγκρινού – Mike

Έλενα Τσαγκρινού – Mike

Χώρισαν μετά από πέντε σχέσης η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike. Οι δύο καλλιτέχνες ήταν μαζί από το 2017 και έναν χρόνο αργότερα δημοσιοποίησαν τον έρωτά τους.

Μάλιστα, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike όλα αυτά τα χρόνια της σχέσης τους έχουν περάσει μαζί πολλές δοκιμασίες όπως την περιπέτεια του Mike με τον καρκίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top