Πέτρος Κουσουλός: «Ο έρωτας με την πρώην σύζυγό μου ήταν θυελλώδης!»

«Δεν ήταν εύκολη υπόθεση το διαζύγιο»

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στο Breakfast@Star

Τον βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, ενώ κάθε Κυριακή τα εξώφυλλα της εφημερίδας ΜΠΑΜ που εκδίδει, συζητιούνται πολύ!

Πέτρος Κουσουλός: Τι λέει για το διαζύγιό του από την Όλγα Ζαριφοπούλου

Ο λόγος για τον Πέτρο Κουσουλό που το πρωί της Τρίτης μίλησε στο Breakfast@Star. Ο γνωστός δημοσιογράφος κι εκδότης έπαιξε… μπάσκετ και μίλησε στη Λιλή Πυράκη για τη ζωή μετά το διαζύγιο, τη συνεργασία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη αλλά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει και το κατάλληλο ύψος για να παίζει μπάσκετ!

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει και το κατάλληλο ύψος για να παίζει μπάσκετ!

«Ήταν πολύ θυελλώδης κι η σχέση κι ο έρωτας και είναι ευτυχές το ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Από κάποιο σημείο και μετά υπήρξε μια φθορά λόγω κοινών παραλείψεων και προβλημάτων που δεν αντιμετωπίσαμε εγκαίρως. Πήραμε μια απόφαση, δεν ήταν εύκολη. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές», εξομολογήθηκε..

Πέτρος Κουσουλός: Οι ώρες αγωνίας που έζησε με την οικογένειά του στη φωτιά

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές επαφές με την πρώην σύζυγό του και πως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του.

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πρώην σύζυγό του,  Όλγα Ζαφειροπούλου τον Απρίλιο του 2022

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πρώην σύζυγό του,  Όλγα Ζαφειροπούλου τον Απρίλιο του 2022 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε με τη Ζήνα Κουτσελίνη. «Η Ζήνα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της τηλεόρασης... Στην εκπομπή της έχω την ελευθερία να εκφραστώ. Είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό παιδί», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Πέτρος Κουσουλός: Η ηλικία, το ύψος κι ο γάμος με την καλλονή σύζυγό του

Πώς ήταν η παλιότερη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ήταν μια προβληματική χρονιά για εμένα, αλλά το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα, πίστεψέ με. Νομίζω ότι δε θα το ξανάκανα. Το να έχω στην πλάτη μου το ενημερωτικό ένθετο σε μια ψυχαγωγική εκπομπή είναι κάτι που αυτήν τη στιγμή δε με εκφράζει», απάντησε.

Ο Πέτρος Κουσουλός βάζει καθημερινά... τρίποντο στην ενημέρωση

Ο Πέτρος Κουσουλός βάζει καθημερινά... τρίποντο στην ενημέρωση

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top