Σεραφείμ Χουχούτας: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου

Το πρώην μοντέλο και παρουσιαστής είναι πλέον ελαιοπαραγωγός!

Δείτε όσα είπε ο Σεραφείμ Χουχούτας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πριν από αρκετά χρόνια ήταν ένας από τους Έλληνες μοντέλα με διεθνή καριέρα αλλά και παρουσιαστής. Σήμερα, έγινε ελαιοπαραγωγός και μάλιστα, ο ίδιος πουλάει το λάδι του στη λαϊκή.

Ο λόγος για τον Σεραφείμ Χουχούτα που μίλησε στο Πρωινό μας για τις σχέσεις που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στην Αθήνα, τη συνεργασία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου και τη σχέση που διατηρούσε με την παρουσιάστρια.

H ζωή του Σεραφείμ Χουχούτα έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια

H ζωή του Σεραφείμ Χουχούτα έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια

«Η ζωή μου ήταν αρκετά κοσμική. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο στην Αθήνα. Ενδιαφέροντες ανθρώπους και καλλιτέχνες. Έχω συσχετιστεί με αρκετούς και φιλικά, με κάποιους άλλους κι άλλες ερωτικά», είπε ο γοητευτικός άντρας αρχικά.

Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν έγινε»

«Υπάρχει στρες στην τηλεόραση. Όταν έκανα εκπομπή με τον Φώτη και την Μαρία, υπήρχαν πολλές κόντρες μεταξύ πολλών ανθρώπων εκεί μέσα. Με αρχισυντάκτες. Για διάφορους λόγους και δεν ξέρω αν ισχύει παντού. Αλλά από ό,τι βλέπω στο Ίντερνετ, γιατί τα διαβάζω, υπάρχουν συνέχεια προστριβές στις τηλεοράσεις μεταξύ των παρουσιαστών. Είναι στρεσογόνα κατάσταση, την οποία είτε θα την αποδεχτείς είτε θα τη χαιρετήσεις, όπως εγώ», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ο Σεραφείμ Χουχούτας κι η Μαρία Μπακοδήμου στον γάμο της Μιμής Ντενίση και του Σωτήρη Πολύζου το 2008

Ο Σεραφείμ Χουχούτας κι η Μαρία Μπακοδήμου στον γάμο της Μιμής Ντενίση και του Σωτήρη Πολύζου το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν έκανα σχέσεις παραπάνω του εξαμήνου. Φοβόμουν τις δεσμεύσεις. Με παρατούσαν περισσότερο, παρά παρατούσα. Ίσως τις οδηγούσα εγώ μετά για να μην έχω ενοχές, σκεπτόμενος πιο ώριμα. Ίσως για να πάρουν το βάρος του χωρισμού αυτές. Είχαν ακουστεί πολλά τότε (σ.σ. για τη σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου). Δεν είχαμε πει ότι υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι. Η Μαρία είναι πολύ αγαπητή και πάρα πολύ καλή μητέρα» συμπλήρωσε ο Σεραφείμ Χουχούτας και συνέχισε για το γεγονός ότι στο Διαδίκτυο υπάρχει ακόμα δημοσιεύματα που τους ήθελαν τότε μαζί: «Είναι αυτά τα ιντερνετικά παραπτώματα και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά η Μαρία είναι μια υπέροχη γυναίκα κι όσο καιρό υπήρξε αυτό, ήταν μια χαρά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top