Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν έγινε»

Αποκαλυπτική η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τους γιους της, τον δεύτερο γάμο που παραλίγο να κάνει μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, αλλά και στο πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία.

Η Μαρία Μπακοδήμου «δε νιώθει νοσταλγία» για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν έγινε»Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε τηλεοπτικά με την εκπομπή Γεια σου στον ΣΚΑΪ

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε τηλεοπτικά με την εκπομπή Γεια σου στον ΣΚΑΪ

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε, μάλιστα, στο Πρωινό μας ότι κάποια στιγμή ήρθε κοντά σε έναν δεύτερο γάμο. «Έγινε για κάποια διαστήματα, αλλά όχι με την έννοια του γάμου. Ειδικά αν δεν είναι κάποιος που να έχει κι αυτός ένα διαζύγιο και να έχει παιδιά. Με κάποιον που δεν τα είχε αυτά, δεν ήμουν πολύ διατεθειμένη να μπω στη διαδικασία. Σε αυτήν την περίπτωση δε γινόμασταν οικογένεια, να μένουμε στο ίδιο σπίτι κ.λπ. Πάντα ακολουθούσα την καρδιά μου, δεν καθόμουν να τα υπολογίσω, αλλά οι συνθήκες ήταν που μετά δεν έβγαιναν. Έφτασα κοντά στον γάμο, αλλά δεν έγινε. Ειδικά στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρότερα, ήμουν πολύ εκεί. Οπότε είναι κι ένα κομμάτι που στερήθηκα».

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της δουλεύει στην παραγωγή του Love Island

Έξι χρόνια πριν η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Νικήτα Αργυρόπουλο 

Έξι χρόνια πριν η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Νικήτα Αργυρόπουλο /NDP Photo Agency

Μιλώντας για τους γιους της, η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Στον μεγάλο (σ.σ. τον Νικήτα Αργυρόπουλο) η εφηβεία ήταν πιο δύσκολη. Πιστεύω ότι ο μεγάλος τραβάει το κάρο κι ο δεύτερος (σ.σ. ο Άρης Αργυρόπουλος) τα βρίσκει κάπως έτοιμα. Για παράδειγμα, με τον μεγάλο διεκδικείς κι εσύ κι αυτός το τι ώρα θα γυρίσει. Ο άλλος το βρίσκει έτοιμο, το έχει κατακτήσει. Στο σχολείο, πάει ο πρώτος μόνος του χωρίς να ξέρει κανέναν. Ο δεύτερος έχει τον αδερφό του».

Μαρία Μπακοδήμου: Στο θέατρο με τον γοητευτικό γιο της, Άρη

Στη συνέχεια δήλωσε πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία κι ότι αγαπάει πολύ την αυτοβελτίωση, καθώς αισθάνεται πως της δίνει δύναμη κάθε μέρα. «Εμένα με βοηθάει. Ξεκίνησε από τη μητρότητα, όταν άρχισα να σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστώ τα παιδιά που μεγαλώνουν. Έχεις να διαχειριστείς τον εαυτό σου πρώτα, δεν μπορείς να έχεις εσύ θέματα και να περιμένεις από τα παιδιά σου να είναι χωρίς αντιδράσεις», σημείωσε.

Η Μαρία Μπακοδήμου με τον δεύτερο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου με τον δεύτερο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο /NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top