Η Μαρία Μπακοδήμου «δε νιώθει νοσταλγία» για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τον πρώην φίλο και συνεργάτη της

Δείτε βίντεο για τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή την παρουσίαση της εκπομπής Γεια σου στον ΣΚΑΪ.

Μπακοδήμου: Η ηλικία και οι ευχές του γιου της, Άρη, για τα γενέθλιά της

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αποφεύγοντας, ωστόσο, να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί μεταξύ τους και πλέον δεν είναι φίλοι.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έβγαλε τη Μαρία Μπακοδήμου στο «γυαλί»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έβγαλε τη Μαρία Μπακοδήμου στο «γυαλί» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Νιώθει νοσταλγία ή έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εκείνη; «Νοσταλγία δε νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατάει πίσω. Το "τώρα" είναι που υπάρχει και το "τώρα" προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις».

Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αργυρόπουλος: Παρέα στην αποφοίτηση του γιου τους

«Σίγουρα το "πριν" είναι αυτό που μας έχει φέρει στο "τώρα". Στη ζωή μου, όμως -και στην προσωπική και την επαγγελματική-, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη, παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν», είπε στο περιοδικό Hello για το μεγάλο κεφάλαιο που δημιούργησε ο Σεργουλόπουλος στην επαγγελματική της ζωή.

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision το 2007

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια απάντησε και στο αν η φιλία κι η επαγγελματική σχέση μπορούν να διατηρηθούν στον χρόνο. «Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πώς θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει κι ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top