Συγκινήθηκε η Ζαμπέτογλου με τον Τάσο Λέκκα: «Σκεφτόμουν και τα 2 ευρώ»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τις οικονομικές του δυσκολίες

Ο Τάσος Λέκκας αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», από όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα φοιτητικά του χρόνια.

Συγκεκριμένα, το διάστημα που σπούδαζε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, δυσκολευόταν να βγάλει τα προς το ζην. Μαζί με τη μητέρα του μοιράζονταν το επίδομα και εκείνος συγκατοικούσε με τον φίλο του, για να μην είναι πολλά τα έξοδα. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως υπήρχαν στιγμές που του έδιναν φαγητό οι γείτονες, προκαλώντας τη συγκίνηση των παρουσιαστών, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ωστόσο, καμιά αναποδιά δεν κατάφερε ποτέ να τον «λυγίσει», γιατί ήταν πάντα προσηλωμένος στο όνειρό του.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού από τον Νάσο Γαλακτερό

Συγκινήθηκε η Ζαμπέτογλου με τον Τάσο Λέκκα: «Σκεφτόμουν και τα 2 ευρώ»

«Δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί δεν προλάβαινα. Η σχολή στο εθνικό ήταν 12 ώρες τη μέρα μόνο το ακαδημαϊκό πρόγραμμα και άλλες τρεις, τέσσερις να κάνουμε πρόβες με τους συμφοιτητές μου. Έπαιρνε τότε η μητέρα μου το επίδομα οπότε το μοιραζόμασταν και επίσης τότε συγκατοικούσα οπότε το νοίκι έβγαινε χαμηλό. Έπαιρνα βοήθεια και από κάποιους φίλους, στους οποίους το χρωστάω. Ζούσαμε με δυσκολία αλλά εγώ ήμουν προσηλωμένος στο όνειρό μου».

«Μας έδιναν κάποια ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου, οι γείτονες θα έδιναν κάποιο φαΐ γιατί εμείς δυσκολευόμασταν. Παρόλα αυτά δεν είχαμε μιζέρια. Μου έλεγε ας πούμε “έχουμε τόσα, να πάρουμε πολύ φαΐ ή λίγο φαΐ και ένα βιβλίο;”. Έκανε ό,τι μπορούσε».

Ο ίδιος αποκάλυψε τι έκανε τα πρώτα λεφτά που έβγαλε στο θέατρο «Με τα πρώτα μου λεφτά πήγα να φάω για πρώτη φορά σε εστιατόριο και πήρα ένα δώρο για την Τζώρτζια. Τα χάρηκα πολύ τα πρώτα μου λεφτά, ήταν πρωτόγνωρο. Όσα χρόνια ήμουν στο θέατρο δεν ήταν εύκολα, ειδικά για έναν νέο ηθοποιοί» και συμπλήρωσε «Έμενα χρόνια στο Μεταξουργείο και είχε διάφορα προβλήματα. Πλέον με τα λεφτά που έβγαλα, μετακόμισα, έδωσα αρκετά ενοίκια μπροστά ώστε να χαμηλώσει λίγο η τιμή, μπορώ να μείνω μόνος μου χωρίς να συγκατοικώ, να στέλνω στη μητέρα μου χρήματα και πλέον δεν έχω το άγχος του να μετρήσω τα 2 ευρώ».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top