Καίτη Γαρμπή: Η απάντηση για το πρόστιμο φοροδιαφυγής του 1,7 εκατ. ευρώ

Δικαίωση της τραγουδίστριας για τις φορολογικές εκκρεμότητες

Η Καίτη Γαρμπή διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα εφημερίδας που την ήθελε να έχει καταδικαστεί για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκ. ευρώ.

Καίτη Γαρμπή: Πρόστιμο «μαμούθ» από την εφορία

Καίτη Γαρμπή: Σκληρή απάντηση σε δημοσίευμα για πρόστιμο λόγω φοροδιαφυγής

Η συγκεκριμένη υπόθεση «έτρεχε» στα δικαστήρια περίπου 8 χρόνια ,αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η προσφυγή της τραγουδίστριας στις δικαστικές αίθουσες όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε το ποσό από τους τόκους, αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και έδωσε μια σκληρή απάντηση μέσω Twitter.

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει & ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα & συκοφαντίες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές & εξώδικα & θα είναι κρίμα».

 

Δικαίωση της τραγουδίστριας για τις φορολογικές εκκρεμότητες

Για το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του κ. Καϊμακάμη. Πριν από λίγα λεπτά το ΣτΕ απέρριψε  την προσφυγή των οικονομικών υπηρεσιών εναντίον της Καίτης Γαρμπή μέσα από την οποία δικαιώνεται η τραγουδίστρια.


Η απόφαση αναφέρει:

Με αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά στην αίτηση αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχή Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο ΣτΕ στις 21 Ιανουαρίου του 2019, ορίστηκε δικάσιμος για τις 5 Οκτωβρίου και η απόφαση βγήκε στις 23 Νοεμβρίου του 2022.
Η απόφαση του Β’ 5μελούς τμήματος του ΣτΕ, είναι απορριπτική και αφορά στην αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή, για τη διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το διοικητικό εφετείο το 2018.

Έτσι, απορρίπτεται το σύνολο των αξιώσεων του ελληνικού δημοσίου κατά της Καίτης Γαρμπή, δηλαδή το ποσό των 1,7 εκ. ευρώ.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top