Εύη Αδάμ: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μεγάλη της κόρη, Νεφέλη

Μαμά και κόρη ντύθηκαν ασορτί

Μια σπάνια βραδινή έξοδο έκανε η Εύη Αδάμ μαζί με τη μεγάλη της κόρη, Νεφέλη Λιβιεράτου. Μαμά και κόρη υιοθέτησαν ένα matchy matchy στυλ.

Φόρεσαν ένα μονόχρωμο τοπ με λαιμόκοψη ζιβάγκο. Η Εύη Αδάμ το ταίριαξε με ένα χακί baggy παντελόνι και μποτάκια. Η Νεφέλη διάλεξε ένα cropped τοπ και πόνταρε σε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή. Ολοκλήρωσε το στυλ της με άνετα sneakers.

Εύη Αδάμ

Νεφέλη Λιβιεράτου - Εύη Αδάμ

Νεφέλη Λιβιεράτου - Νεκτάριος Σκαμνάκης - Εύη Αδάμ

Η Νεφέλη Λιβιεράτου είχε φύγει από την Ελλάδα το 2018 για να φοιτήσει στο Bath College στην Αγγλία. Η 22χρονη έχει ολοκληρώσει πλέον τις σπουδές της στο Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

Δανάη Λιβιεράτου: Ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της

Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο πολλά χρόνια τώρα, όμως έχουν αποκτήσει δυο κόρες μαζί, τη Νεφέλη και τη Δανάη, οι οποίες είναι κούκλες.

Τα δύο κορίτσια, έχουν μία πολύ δεμένη και τρυφερή σχέση, ενώ αρκετές φορές τις βλέπουμε μαζί σε εξόδους και ταξίδια. Η Νεφέλη, η μεγαλύτερη, είναι πιο εσωστρεφής, ενώ το προφίλ της στο Instagram είναι ιδιωτικό, γεγονός που δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την καθημερινότητά της. Σε αντίθεση με την αδερφή της, η Δανάη ανεβάζει αρκετά συχνά βίντεο όπου τραγουδάει, μιας και είναι ολοφάνερο ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top