Πένθος για τον Ανδρέα Γεωργίου - Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Ήταν ο... βράχος που τον στήριζε όλα αυτά τα χρόνια

Δείτε όσα είπε πρόσφατα ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Βαρύ πένθος βιώνουν ο Ανδρέας Γεωργίου κι η οικογένειά του στην Κύπρο, μετά τον θάνατο της γιαγιάς του που υπήρξε στήριγμα για εκείνον και τα αδέρφια του.

Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

Ο δημιουργός της σειράς του Mega Η γη της ελιάς και πολλών ακόμα τηλεοπτικών επιτυχιών, αποχαιρέτησε την πολυαγαπημένη του γιαγιά και μέσω Instagram. Σε μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στη γυναίκα που του στάθηκε όσο κανένας άλλος, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Πριν από λίγους μήνες ο Ανδρέας Γεωργίου παρουσίασε το The X Factor στο Mega

Πριν από λίγους μήνες ο Ανδρέας Γεωργίου παρουσίασε το The X Factor στο Mega

«Ήταν η πρώτη λέξη που είπα “γιαγιά”… ήταν η γυναίκα που με έμαθε να παλεύω, να επιβιώνω, να είμαι δυνατός… ένας άνθρωπος που ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί, βράχος... όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής μου από μωρό παιδί συνοδεύονται από αυτή τη φιγούρα, τη φιγούρα που μου έμαθε να σέβομαι και να έχω αξιοπρέπεια!

Ήταν το φιλαράκι μου, ο άνθρωπος μου. Ο άνθρωπος που φρόντιζε την κόρη της, τη μάνα μου στην βαριά αρρώστια του AIDS, και την ίδια ωρα που της έκλεισε τα μάτια στο νεκροκρεβατο, κρατούσε στην αγκαλιά της και τους τέσσερις μας, εμένα και τα τρία μου αδέλφια, και έλεγε μας έλεγε, έτσι θα μείνουμε, ενωμένοι! Και το κατάφερε.

Ανδρέας Γεωργίου: «Είχα βάλει στο μυαλό μου ότι η ζωή τελειώνει στα 36»

Στάθηκε δυνατή απέναντι στον ρατσισμό και μας δίδαξε να κοιτάμε τους ανθρώπους στα μάτια, να τους συγχωρουμε και να τους καταλαβαίνουμε. “Στη θέση τους μπορεί να κάναμε το ίδιο”, έλεγε. Τη θαύμαζα, τη λάτρευα και δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η ώρα… “θα έρθει η ώρα που εγώ θα φύγω” μου έλεγε και δεν την άφηνα να συνεχίσει αυτή την κουβέντα, δεν το δεχόμουν, δεν το φανταζόμουν. “Μα εν τζαι Εννα ζιώ με τα βουνά”, μου έλεγε γελώντας. Μπράβο σου βασίλισσα μου! Μπράβο σου για όλα.. τα καταφέραμε όλα… θα είσαι πάντα ο αρχηγός μας», έγραψε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στο post του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top