Στο πλευρό του πατέρα της η Shakira - Το βίντεο από το νοσοκομείο

Ο Pique επισκέφτηκε τον πρώην πεθερό του

Δείτε βίντεο για τη Shakira από το Breakfast@Star

Μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique η Shakira έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ακόμα μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή της. Ο αγαπημένος της πατέρας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ανησυχία για τη Shakira - Οι συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια τον επισκέπτεται συχνά και μάλιστα τον βοηθά να κάνει και κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης.

«Και η ζωή συνεχίζεται μεταξύ επισκέψεων στο νοσοκομείο και αποκριάτικων στολών», σχολίασε η τραγουδίστρια στο σχετικό βίντεο που ανέβασε στα social media.

«Δεν έφταιγες εσύ... » - Το μυστηριώδες μήνυμα της Σακίρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Ο Pique στηρίζει την πρώην σύντροφό του – Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο

Μπορεί έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορεία ο Pique και η Shakira να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά ο ποδοσφαιριστής τη στηρίζει στα δύσκολα. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο Pique εθεάθη στην κλινική Teknon-Quiron στη Βαρκελώνη όπου νοσηλεύεται ο πρώην πεθερός του.

Η Nidia del Carmen Ripoll, η μητέρα της τραγουδίστριας ρωτήθηκε για τις επισκέψεις του παίκτη της Μπαρτσελόνα και για το αν εξακολουθεί να τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς της κι εκείνη απάντησε: «Φυσικά, ναι, είμαστε ακόμη οικογένεια», σύμφωνα με το ισπανικό μέσο ενημέρωσης Marca.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει πια πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή/ AP Images

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει πια πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή/ AP Images

Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι είναι σε διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών του μετά τον χωρισμό. Η Shakira θέλει να μετακομίσει μόνιμα με τα παιδιά της, Sasha και Milan, στο Μαϊάμι, ενώ ο Pique επιμένει να παραμείνουν στη Βαρκελώνη και να ολοκληρώσουν εκεί το σχολείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top