Ανησυχία για τη Shakira - Οι συχνές επισκέψεις στο νοσοκομείο

Κάθε εβδομάδα επισκέπτεται την κλινική Teknon στη Βαρκελώνη

Δείτε βίντεο για τη Shakira από το Breakfast@Star

Μεγάλη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι συχνές επισκέψεις της Shakira στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα, στην κλινική Teknon. Παρόλα αυτά, κανείς δε γνωρίζει τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας και να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή επισκέπτεται το νοσοκομείο για άλλο λόγο.

«Δεν έφταιγες εσύ... » - Το μυστηριώδες μήνυμα της Σακίρα

σακιρα νοσοκομειο

Σε ισπανικό podcast, δημοσιογράφοι ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η Shakira απαθανατίστηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφθεί περισσότερες από μία φορές. «Λάβαμε φωτογραφίες, πληροφορίες, ότι κάθε εβδομάδα επισκέπτεται την κλινική Teknon στη Βαρκελώνη» αποκάλυψαν.

Πολλοί ήταν εκείνοι τότε που έσπευσαν να αναφέρουν ότι οι συχνές επισκέψεις της τραγουδίστριας στο νοσοκομείο οφείλονται στο ότι ο πατέρας της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, νοσηλεύεται έπειτα από μία άσχημη πτώση που είχε, αλλά αυτό διαψεύστηκε.

«Δεν είναι λόγω του πατέρα της. Δεν έχει πάει να δει κανένα μέλος της οικογένειας και είναι αλήθεια ότι οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μόνη» είπαν οι δημοσιογράφοι στο podcast. «Δεν ξέρουμε τι φταίει. Ίσως είναι απλά ένα αισθητικό θέμα, ότι θέλει να ετοιμαστεί για τη νέα περιοδεία ή ίσως είναι πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε» πρόσθεσαν.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με το θέμα και κανένας δε γνωρίζει προς το παρόν ποιο είναι το πρόβλημα που την οδηγεί συχνά στην κλινική της Βαρκελώνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top