«Δεν έφταιγες εσύ... » - Το μυστηριώδες μήνυμα της Σακίρα

Έχει αποδέκτη τον Ζεράρ Πικέ το νέο της τραγούδι Monotonia;

Δείτε βίντεο για τη Σακίρα από το Breakfast@Star

Tέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Ισπανό άσο της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα παραμένει στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Σακίρα: «Σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Πικέ

Ένα χωρισμό για τον οποίο οι δύο σούπερ σταρ εξακολουθούν να ερίζουν μέσω των δικηγόρων τους, συζητώντας θέματα όπως η επιμέλεια των παιδιών τους, Μίλαν και Σάσα, και η μετακόμιση της τραγουδίστριας από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι.

Σακίρα - Ζεράρ Πικέ: Οι ευτυχισμένες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν!

Σακίρα - Ζεράρ Πικέ: Οι ευτυχισμένες στιγμές ανήκουν πλέον στο παρελθόν! /Φωτογραφία AP Images

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και το κάνει μέσω της μουσικής, που της έχει προσφέρει τόσο δυνατές συγκινήσεις από τη δεκαετία του 2000. Μάλιστα, χειρίζεται άψογα το παιχνίδι της δημοσιότητας για αυτό κι ανέβασε μια σύντομη φράση στα Instagram με ένα μυστηριώδες μήνυμα: «Δεν έφταιγες εσύ…», ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. 

«Ποτέ δεν είπα τίποτα, αλλά πόνεσε. Το ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό!», έγραψε η Shakira στο post που βλέπουμε έναν άντρα να ποδοπατάει μια καρδιά

Το μήνυμα συγκέντρωσε κάθε είδους αντιδράσεις από τα 76 εκατομμύρια ακολούθων της στο Instagram, και παρόλο που οι θαυμαστές της τραγουδίστριας νόμιζαν ότι απευθυνόταν στον πρώην σύντροφό της, κάποιοι έκαναν λόγο για μία απλή στρατηγική μάρκετινγκ, με την ίδια τη Σακίρα να ανακοινώνει ότι το νέο της άλμπουμ είναι έτοιμο.

Πικέ: 'Έξαλλος με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα!

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, τα μηνύματα-υπονοούμενα ήταν μέρος προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ της που περιέχει το νέο τραγούδι με τίτλο Monotonia κι έχει αρκετές έμμεσες αναφορές στο διαζύγιο της με τον Πικέ. Το τραγούδι που είναι στα ισπανικά, αναφέρει μεταξύ άλλων σε στίχους: «Δεν ήταν δικό σου το λάθος. Ούτε δικό μου. Ήταν λάθος της μονοτονίας».

Είχε προηγηθεί το τραγούδι Te Felicito με τον Rauw Alejandro, το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του Billboard Latin Airplay κι έφτασε επίσης στο Νο1 του Billboard Argentina Hot 100 chart και συνδέθηκε, επίσης, με τον πρώην σύντροφό της και τη σχέση του με τη νεαρή καλλονή, Κλάρα Τσία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top